• PRO TV
  • Ce spunea Adrian Mutu despre mama lui, cu doar două zile înainte ca femeia să se stingă din viață: „Crăciunul îl voi petrece alături de familie”

Ce spunea Adrian Mutu despre mama lui, cu doar două zile înainte ca femeia să se stingă din viață: „Crăciunul îl voi petrece alături de familie”

Ce spunea Adrian Mutu despre mama lui, cu doar două zile înainte ca femeia să se stingă din viață: „Crăciunul îl voi petrece alături de familie”

Adrian Mutu trece prin cele mai grele clipe din viața sa, după ce mama lui s-a stins din viață. Evenimentul trist a avut loc cu doar câteva zile înainte de Crăciun.

Gallery

​Adrian Mutu este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați fotbaliști din România. Acesta, deși se bucură de un succes incredibil în industria sportului, în acest moment trece prin clipe extrem de dificile. Mama „briliantului” a murit în cursul zilei de 21 decembrie 2023, cu doar 4 zile înainte de Crăciun. 

Anunțul decesului a fost făcut chiar de sora fotbalistului, pe rețelele de socializare:

”Drum lin către îngeri, MAMA! Îți mulțumesc pentru tot ce mi-ai dăruit! Iubirea ta o voi purta în mine până la sfârșitul zilelor. TE VOI IUBI MEREU, MAMA!”, a scris Laura pe conturile sale de socializare.

La doar 71 de ani, Rodica, mama lui Adrian Mutu, s-a stins din viață. Femeia se lupta de mulți ani cu o boală, căreia medicii nu îi găsiseră tratament. 

Ce a spus Adrian Mutu despre mama lui, cu două zile înainte ca femeia să moară

Adrian Mutu a oferit zilele trecute un interviu în cadrul căruia a vorbit despre modul în care își va petrecere sărbătorile de iarnă. Briliantul spunea că abia așteaptă să își vadă familia și să mănânce din preparatele tradiționale, gătite chiar de mama lui.

„Îmi vine în minte mirosul preparatelor pe care le pregătea mama negreșit. Când mă gândesc la copilărie îmi e instant activat simțul olfactiv. Crăciunul îl voi petrece alături de familie în România.

Sarmalele cu siguranța nu trebuie să lipsească de pe masă și o piftie ca la mama acasă. Sunt recunoscător pentru ceea ce am și ce trăiesc în momentul de față”, a spus Adrian Mutu, în urmă cu câteva zile, pentru stirilekanald.ro.

Din păcate însă, evenimentul tragic i-a schimbat planurile fotbalistului, care acum se pregătește să își înmormânteze propria mamă.

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni