• PRO TV
  • Ce spune Călin Donca despre apartamentul în care a ales să facă arestul la domiciliu. Afaceristul nu a ales vila de un milion de euro

Ce spune Călin Donca despre apartamentul în care a ales să facă arestul la domiciliu. Afaceristul nu a ales vila de un milion de euro

Ce spune Călin Donca despre apartamentul în care a ales să facă arestul la domiciliu. Afaceristul nu a ales vila de un milion de euro

De o săptămână, Călin Donca se află în arest la domiciliu, după trei luni petrecute în spatele gratiilor. Afaceristul a ales să execute pedeapsa într-un apartament pe care îl deține în Brașov, nu în vila din Săcele.

Gallery

Călin Donca a scăpat de închisoare, dar nu și de arestul la domiciliu. Încă de când a ieșit din pușcărie, a petrecut timp alături de soția de copiii lor, într-o locuință mult mai mică decât cea în care au locuit până acum.

Călin Donca, în arest la domiciliu, într-un apartament

Încă de când a arătat unde va face arestul la domiciliu, Călin Donca a primit o mulțime de mesaje, în care era întrebat de ce nu execută pedeapsa la Săcele, unde se află vila lui estimată la un milion de euro. Până acum, acesta nu a răspuns la această întrebare, dar urmează să o facă.

Pe contul său de TikTok, milionarul a prezentat baia, bucătăria și sufrageria, care a devenit și dormitorul casei. Cei cinci copii și soția lor se află și ei în apartament, de o săptămână.

Călin Donca nu a vrut să spună de ce a ales apartamentul în detrimentul vilei luxoase, dar a promis că va evidenția comentariul care va oferi răspunsul corect. Cei care îl urmăresc au ajuns imediat la concluzia că a luat această decizie, pentru a sta mai mult cu copiii săi, spațiul mic al apartamentului „forțându-i” să nu se poată retrage în mai multe camere.

@calin.donca

Intrebare pentru voi: De ce am ales sa incep arestul la domiciliu in acest apartament si nu am mers la locatia din Sacele?

♬ original sound - Calin Donca

Ce face Călin Donca în arestul la domiciliu

Soțul Oriandei continuă să fie la fel de disciplinat și după ieșirea din arest și nu renunță nici la sport, nici la dietă. Omul de afaceri este mândru de regulile pe care le-a urmat în spatele gratiilor, lăudându-se cu abdomenul „construit” în ultimele trei luni, cât a fost închis.

În cadrul aceleiași filmări, Călin Donca a povestit că cei cinci copii ai săi continuă să învețe de acasă, din apartamentul în care locuiesc în prezent, iar antrenamentele sportive se desfășoară tot acolo.

 

Sursa foto: Instagram, captură YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni