• PRO TV
  • Cine este bărbatul despre care Mihaela Rădulescu a spus că „are probleme la așternut”. Declarația amuzantă a Divei de Monaco

Cine este bărbatul despre care Mihaela Rădulescu a spus că „are probleme la așternut”. Declarația amuzantă a Divei de Monaco

Cine este bărbatul despre care Mihaela Rădulescu a spus că „are probleme la așternut”. Declarația amuzantă a Divei de Monaco

Mihaela Rădulescu, una dintre cele mai cunoscute persoane publice din România, a vorbit într-un interviu mai vechi despre prima ei experiență amoroasă. Diva a menționat inclusiv vârsta pe care o avea când a experimentat amorul.

Gallery

​​Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete de televiziune din România. Aceasta, deși nu mai e atât de prezentă în luminile reflectoarelor precum în anii anteriori, se bucură în continuare de admirația publicului larg.

În urmă cu câțiva ani, Mihaela Rădulescu a oferit un interviu în cadrul căruia a povestit prima ei experiență amoroasă. La a17 ani, diva de Monaco a luat inițiativa.  

Am consumat întâmplarea, nu mi s-a părut nimic grozav, poate și pentru că am avut ghinionul să încep cu un bărbat stângaci și complexat, în fine, un adolescent chinuit, oarecum de familie, care, cred, că și astăzi are probleme la așternut (să mă scuze!)”, a declarat pentru revista Tango.

Mihaela Rădulescu este în prezent îndrăgostită de Felix Baumgartner

De 9 ani Mihaela Rădulescu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Felix Baumgartner. De când s-a cuplat cu pilotul austriac, Mihaela Rădulescu apare tot mai des în preajma starurilor internaționale.

În luna decembrie a anului trecut, fanii au rămas impresionați când au văzut-o la masă cu Arnold Schwarzenegger. 

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni