• PRO TV
  • Mesajul postat de mama Ronei Hartner, la aproximativ o lună de când artista a murit: „A răsunat jalnic pentru Ronica”

Mesajul postat de mama Ronei Hartner, la aproximativ o lună de când artista a murit: „A răsunat jalnic pentru Ronica”

Mesajul postat de mama Ronei Hartner, la aproximativ o lună de când artista a murit: „A răsunat jalnic pentru Ronica”

Rona Hartner a lăsat un gol imens în inima persoanelor care au îndrăgit-o, iar mama ei se numără printre oamenii care nu pot accepta că aceasta a murit.

Gallery

Sabina a postat un mesaj, în mediul online, la aproximativ o lună de când Rona Hartner a decedat. Aceasta nu se poate obișnui cu gândul că nu își va mai vedea fiica niciodată și îi duce dorul peste măsură.

Rona Hartner a postat un nou mesaj pentru fiica ei

Rona Hartner a murit la vârsta de 50 de ani, pe data de 23 decembrie, răpusă de cancerul care recidivase. De curând, mama ei a postat un mesaj dureros, despre amintirea fiicei sale.

După ce s-a stins din viață, înainte ca sicriul ei să fie adus în România, Rona Hartner a fost omagiată la Toulon, orașul în care s-a stins din viață. Mai multe persoane au venit și și-au luat rămas-bun de la regretata artistă.

„Catedrala de la Toulon a răsunat jalnic pentru Ronica”, a postat Sabina, în mediul online. Aceasta a primit, în ultimele săptămâni, foarte multe mesaje de susținere, în încercarea de a-i aduce o alinare.

Rona Hartner ceruse apropiaților să pregătească înmormântarea

În urma unui control medical, Rona a primit vestea că suferă de cancer pentru a doua oară. De față era și fiica ei, Rinda, cu care a mers la notar, pentru a-i lăsa ei tot ceea ce are. Mai mult decât atât, sfătuită de medic, și-a făcut testamentul și și-a cumpărat loc de veci.

În cadrul unui interviu acordat pentru Viva, Rinda Hartner a mărturisit că Rona a rugat-o să se ocupe de înmormântare, iar fratelui ei i-a cerut să se ocupe de procesul de succesiune, chiar dacă era convinsă că va ieși, și de această dată, învingătoare.

„Sora mea a vrut să o îmbrac într-o rochie albă, dar nu una de mireasă. Pe cap i-am pus o coroniță, așa cum purta ea, cum îi plăcea ei. Coronița pe care i-am făcut-o a fost realizată din flori naturale”, a mărturisit Rinda.

 

Sursa foto: Facebook, Getty Images, Captură video

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni