• PRO TV
  • Când și unde va fi înmormântată mama Laurei Cosoi. Anunțul a fost făcut de Universitatea Națională de Arte „George Enescu” din Iași

Când și unde va fi înmormântată mama Laurei Cosoi. Anunțul a fost făcut de Universitatea Națională de Arte „George Enescu” din Iași

Când și unde va fi înmormântată mama Laurei Cosoi. Anunțul a fost făcut de Universitatea Națională de Arte „George Enescu” din Iași

Laura Cosoi trece prin clipe grele, după ce mama ei a murit, cu doar câteva zile înainte de Crăciun. Vedeta și-a luat rămas bun de la femeia care i-a dat viață, într-un cadru liniștitor, de familie.

Gallery

​Laura Cosoi este una dintre cele mai cunoscute și apreciate actrițe de la noi din țară. Aceasta nu doar că se bucură de o carieră înfloritoare, ci are parte și de iubirea necondiționată a familiei sale. Din punct de vedere sentimental, blondina este căsătorită cu Cosmin Curticăpean, alături de care are trei fetițe absolut superbe. 

De-a lungul anilor, Laura Cosoi nu a fost susținută doar de soț, ci și de o persoană extrem de importantă: mama sa. Ligia-Delia Cosoi s-a stins din viață pe data de 19 decembrie 2023, cu doar câteva zile înainte de Crăciun, după ce s-a luptat aproximativ 15 ani cu o boală necruțătoare: cancer de colon. 

Anunțul decesului a fost făcut public chiar de Laura, care a transmis un ultim mesaj pentru femeia care i-a dat viață:

„Mamica noastră dragă și bună a plecat la Domnul! Mami, te iubim dincolo de viața asta!
Ești în inima noastră”, a scris Laura Cosoi în dreptul unei imagini unde apare cu sora și mama ei. 

Când și unde va fi înmormântată mama Laurei Cosoi

Mama Laurei Cosoi a fost una dintre cele mai cunoscute profesoare de coregrafie de la noi din țară, motiv pentru care Universitatea de Arte din Iași a ținut să transmită un mesaj, în memoria ei. Instituția a oferit detalii despre Slujba de Pomenire ce va avea loc joi 21 decembrie, la Parohia Toma Cozma din Iași și a dezvăluit că Ligia-Delia Cosoi va fi înmormântată la Brașov, lângă părinții ei:

Prietenii, colegii și toți cei dragi care doresc să aducă un ultim omagiu dragei noastre,
Ligia-Delia Cosoi sunt așteptați în cadrul solemn al Slujbei de pomenire 21 dec. (joi) ora 12.00, la Parohia Toma Cozma din Strada Toma Cozma nr. 41, din Iași.
Vă mulțumim pentru compasiunea dumneavoastră.
Mentionam ca inmormantarea va fi la Brasov, insa am organizat o slujba de pomenire si la Iasi.
” este menționat pe pagina de social-media al Universității Naționale de Arte „George Enescu” Iași.

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni