• PRO TV
  • Ce a primit Laura Cosoi de la mama ei, cu puțin timp înainte de a muri: „Te iubesc atât de mult!”

Ce a primit Laura Cosoi de la mama ei, cu puțin timp înainte de a muri: „Te iubesc atât de mult!”

Ce a primit Laura Cosoi de la mama ei, cu puțin timp înainte de a muri: „Te iubesc atât de mult!”

Laura Cosoi este în doliu, după ce, marți, 19 decembrie, mama ei, Ligia Cosoi, a murit. Actrița trece prin una dintre cele mai grele perioade din viața ei, cu nici o săptămână înainte de Crăciun.

Gallery

​Laura Cosoi face față cu greu durerii pierderii mamei sale, dar face eforturi uriașe, pentru ca cele trei fete pe care le are să aibă parte de un Crăciun frumos.

Laura Cosoi a primit flori de la mama ei

Pe contul său de Instagram, Laura Cosoi a postat o fotografie cu un buchet de crini albi, florile pe care le-a primit de la Ligia Cosoi, înainte ca aceasta să se stingă din viață. Alături de fotografie, Laura Cosoi a scris „Crinii primiți de la mama duminica. Te iubesc atât de mult!”.

În anul 2020, Laura Cosoi și-a pierdut tatăl, după ce acesta se infectase cu Covid-19. La trei ani distanță, mama ei s-a stins viață, din cauza cancerului care ar fi recidivat. În urmă cu doi ani, Ligia Cosoi a reușit să învingă boala, sperând că nu va mai trebui să se confrunte cu ea niciodată.

„E adevărat că a avut ceva probleme de sănătate, iar, ulterior, auzisem că ar fi recidivat acele probleme. E un șoc, dat fiind faptul că ne-au legat foarte, foarte multe amintiri”, a declarat Dya, una dintre persoanele care au cunoscut-o pe mama Laurei Cosoi, conform Spynews.

Ligia Cosoi a fost diagnosticată cu cancer de col uterin

După mai mulți ani de luptă, Ligia Cosoi reușise să învingă boala, după ce o descoperise în urma unui control pe care a recunoscut că l-a făcut mult mai târziu decât ar fi trebuit. Mama Laurei Cosoi a regretat faptul că a așteptat patru-cinci ani pânăcosoi a ajuns la spital, iar vestea pe care o primise atunci a fost una dureroasă.

„Am ajuns întâmplător la spital și, aparent, eram într-un stadiu în care abia mai putem fi operată, dacă nu mă grăbeam. Mă simțeam vinovată că nu am făcut controalele la timp (...) Este o luptă pe care trebuie să ți-o asumi și să faci tot ce e posibil din partea ta”, a mărturisit regretata Ligia Cosoi, în cadrul unui proiect organizat de o asociație.  

 

Sursa foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni