• PRO TV
  • El este noul Brad Pitt. Cine e Noah LaLonde, tânărul superb care joacă rolul lui Cole în “My Life With The Walter Boys"

El este noul Brad Pitt. Cine e Noah LaLonde, tânărul superb care joacă rolul lui Cole în “My Life With The Walter Boys"

El este noul Brad Pitt. Cine e Noah LaLonde, tânărul superb care joacă rolul lui Cole în “My Life With The Walter Boys"

Cole Walter, liceanul misterios, blond și cu ochi albaștri, din serialul “My Life With The Walter Boys” a făcut multe adolescente să viseze cu ochii deschiși. Dacă în serial Cole are numai 17 ani, actorul care îl interpretează, Noah LaLonde, are 25 de ani și ne duce cu gândul la tânărul Brad Pitt.

Din copilărie visează la o cariera de actor, însă de abia acum a reușit să dea lovitura. Noah LaLonde spune că rolul “Cole Walter” i-a schimbat viața: “Nu ezit să spun că experiența din „My Life with the Walter Boys” a fost cu adevărat unul dintre cele mai grozave momente din viața mea. Primul meu loc de muncă, pe termen lung, într-un loc nou (am filmat în Calgary), alaturi de unii dintre cei mai incredibili oameni pe care i-am întâlnit vreodată. Prețuiesc foarte mult acele zile, iar prieteniile și experiențele din acele cinci luni le port cu mine în suflet în fiecare zi”, a scris actorul pe Instagram.

​Acesta tocmai le-a dat fanilor vestea că „My Life with the Walter Boys” va avea și un al doilea sezon.
Producătoarea serialului a dezvăluit că la audiții Noah LaLonde i-a imitat pe Leonardo DiCaprio și Matthew McConaughey. “Pentru rolul lui Cole, ne-am dorit pe cineva absolut superb, dar nu genul de băiat rău antipatic”, a mai spus producătoarea.

Gallery

​Înainte să dea lovitura cu acest serial, tânărul american a jucat în câteva producții independente și scurt metraje.

Sursa foto: Instagram, @bellomag, Profimedia

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni