• PRO TV
  • Fiica lui Nosfe și a Mădălinei Crețan a împlinit opt ani și a serbat fără tatăl ei pentru a doua oară: „Ești o binecuvântare”

Fiica lui Nosfe și a Mădălinei Crețan a împlinit opt ani și a serbat fără tatăl ei pentru a doua oară: „Ești o binecuvântare”

Fiica lui Nosfe și a Mădălinei Crețan a împlinit opt ani și a serbat fără tatăl ei pentru a doua oară: „Ești o binecuvântare”

Iris, fiica Mădălinei Crețan și a lui Nosfe a împlinit opt ani. Aceasta este a doua aniversare la care nu îl mai are alături pe tatăl ei, dar mama sa face tot posibilul pentru a-i umple golul.

Gallery

​Mădălina Crețan o serbează pe fiica ei și a lui Nosfe. Micuța a împlinit opt ani și a avut parte de o surpriză foarte frumoasă, organizată de mama sa.

Fiica lui Nosfe și a Mădălinei Crețan a împlinit opt ani

Iris și-a serbat cea de-a opta zi de naștere. Aceasta s-a trezit cu sufrageria plină de baloane, iar distracția a continuat alături de cei mai buni prieteni ai săi.  

„Într-o zi, când vei crește, voi avea o casă curate, cafea fierbinte și toată ziua pentru mine și cred că treaba asta îmi va frânge inima. Până atunci, mulțumesc pentru fiecare zi binecuvântată din acești 8 ani, iubirea mea mică și magică!

Mama ta o să mute mereu munții pentru tine, va seca oceanele, va lupta împotriva celor imbatabili, te va învăța ce sunt iubirea și puterea și își va arăta cum să nu te mulțumești cu puțin, când tu meriți tot ce este mai bun.

Ești o binecuvântare, o stea care strălucește. Iubitule, mulțumesc pentru cel mai frumos cadou pe care mi l-ai oferit vreodată”, a scris Mădălina Crețan, în mediul online.

Mădălina Crețan vrea să înceapă o nouă viață

Chiar dacă a fost copleșită de durere și de tot ceea ca e a trăit în ultima perioadă, Mădălina Crețan nu s-a lăsat doborâtă și a fost puternică, în primul rând, pentru fiica ei.

Mai mult decât atât, își dorește să își reia viața și să trăiască din nou, așa cum o făcea. Soția lui Nosfe este convinsă că va reuși acest lucru și nu vrea ca tragedia să îi marcheze viața.

„Nu știu când, sau cum, sau dacă, dar știu că asta este energia pe care vreau să o hrănesc să renască în mine! Vreau să fiu, dar să fiu! Nu doar să levitez prin viață! Viața asta care ni se scurge din corpuri atât de incert și viața asta care nu anunță când pleacă spre alte aventuri!”, a scris Mădălina Crețan, în mediul online.

 

Sursa foto: Instagram, Captură Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni