• PRO TV
  • O șansă la un milion! Doi îndrăgostiți au supraviețuit după ce avioanele cu care zburau separat s-au prăbușit în aceeași zi

O șansă la un milion! Doi îndrăgostiți au supraviețuit după ce avioanele cu care zburau separat s-au prăbușit în aceeași zi

O șansă la un milion! Doi îndrăgostiți au supraviețuit după ce avioanele cu care zburau separat s-au prăbușit în aceeași zi

Doi îndrăgostiți au avut parte de întâmplarea vieții lor, în momentul în care avioanele în care zburau separat s-au prăbușit, în aceeași zi.

Stefano Pirilli (30 de ani) a scăpat neatins din accidentul aviatic, în timp ce logodnica lui, Antonietta Demasi (22 de ani) a fost un pic rănită când aeronava în care se afla s-a defectat.

Cei doi au hotărât să ia avioane separate pentru a ajunge la un prânz cu prietenii, în apropriere de Torino.

Aeronava lui Stefano, Tecnam P92 Echo Super, s-a prăbușit după ce a înregistrat niște dificultăți la bord, în timp ce avionul cu care zbura iubita lui s-a prăbușit la scurt timp, în apropriere de Busano.

Cei doi au fost recuperați de echipele de pompieri și duși de urgență la spital. Era prima dată când Antonietta zbura cu un avion. Tânăra a suferit răni în zona pelvisului, în timp Stefano a scăpat nevătămat.

”A fost prima experiență a Antoniettei cu avionul și îmi pare rău pentru ceea ce s-a întâmplat. Ziua a început minunat și a sfârșit cu amândoi în accidente aviatice. Suntem atât de norocoși că nu am murit și gândurile noastre se îndreaptă spre piloții care au fost răniți”.

Stefano povestește și ce i s-a întâmplat în momentul în care s-a prăbușit cu avionul.
”Am reușit să sun la Urgențe și apoi am încercat să o sun pe Antonietta, dar nu răspundea nimeni. Apoi, pompierii care au venit mi-au spus că un al doilea avion se prăbușise. Mi-a înghețat sângele în vine pentru că mi-am dat seama că este vorba de Antonietta. Mi-au spus că fusese dusă la spital, dar că era bine, și doar pilotul avea răni mai serioase. M-am grăbit să ajung la spital și de atunci tot acolo sunt. Sper ca Antonietta și pilotul să-și revină cât mai repede”.
Ambele accidente aviatice sunt investigate de oficialități.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni