• PRO TV
  • Ea este Valentina, fetiţa de origine română care face furori la The Voice Kids Italia! S-a calificat în marea finală

Ea este Valentina, fetiţa de origine română care face furori la The Voice Kids Italia! S-a calificat în marea finală

Ea este Valentina, fetiţa de origine română care face furori la The Voice Kids Italia! S-a calificat în marea finală

Valentina Giamboi, de origine română, i-a impresionat pe italieni cu vocea ei sublimă, în cadrul competiției muzicale The Voice Kids. La doar 10 ani, micuța s-a calificat în marea finală și va concura pentru trofeu vineri, 22 decembrie, în direct pe Rai Uno.

Gallery

Valentina i-a impresionat până la lacrimi pe italieni cu vocea ei spectaculoasă. Micuța face furori la The Voice Kids. Aceasta a ales melodia „Hurt” a trupei americane Nine Inch Nails, o piesă dificilă din 1995, interpretată de-a lungul anilor de foarte mulți artiști, printre care și Christina Aguilera.

Valentina Giamboi a stârnit lacrimi de emoție în rândul audienței

Prestația Valentinei a impresionat juriul și publicul. Jurata Loredana Berte a fost profund impresionată și a ales-o pentru a completa trio-ul său magic alături de Yari și Desiree.

Mama româncă și tatăl italian, Valentina locuiește în prezent la Torino și urmează clasa a V-a. Talentul ei este incontestabil, a studiat dansul modern înainte de pandemie, dar a fost nevoită să renunțe temporar. În această perioadă, s-a apropiat de muzică, descoperind o pasiune pentru cântat.

La audițiile pe nevăzute, Valentina a împărtășit dorul pe care îl poartă pentru bunica sa, pe care nu a văzut-o de cinci ani. Surpriza a fost când scaunul roșu s-a întors, iar bunica și-a făcu apariția, scrie Gazeta Românească.

Valentina Giamboi visează să devină o mare interpretă sau, în caz contrar, profesoară. Micuța s-a calificat în marea finală The Voice Kids, care va avea loc pe 22 decembrie.

Sursă foto: Captură youtube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni