• PRO TV
  • Călin Donca a fost trădat de prieteni, în timp ce se afla în spatele gratiilor: „Se fereau de noi”. Cine i-a mai rămas alături afaceristului brașovean

Călin Donca a fost trădat de prieteni, în timp ce se afla în spatele gratiilor: „Se fereau de noi”. Cine i-a mai rămas alături afaceristului brașovean

Călin Donca a fost trădat de prieteni, în timp ce se afla în spatele gratiilor: „Se fereau de noi”. Cine i-a mai rămas alături afaceristului brașovean

Călin Donca a fost abandonat de mulți oameni pe care îi considera prieteni, odată ce a fost arestat. Afaceristul a avut parte de o surpriză neplăcută, în timpul celui mai greu moment din viața lui.

Gallery

Călin Donca a ieșit din arest în urmă cu aproximativ o săptămână, dar face dezvăluiri neștiute până acum. Acesta a fost trădat de mulți dintre prietenii săi, după ce s-a aflat că are probleme cu legea.

Călin Donca a rămas fără mulți prieteni, cât a fost în închisoare

Vestea că milionarul Călin Donca a ajuns în spatele gratiilor, fiind acuzat de mai multe ilegalități, a luat prin surprindere multă lume. După ce arestul preventiv a fost prelungit de la 24 de ore la 30 de zile, persoanele care îi fuseseră apropiate au început să dispară, una câte una.

„Dragii mei, nu vă doresc să ajungeți să vă cunoașteți, cu adevărat prietenii, pentru că o să fiți șocați de ce înseamnă cuvântul «prieten» atunci când dai de greu. Zici că am avut o boală, nu am fost arestat. Unii se fereau de noi, ca nu cumva să fie luați și ei în colimator.

Unii fugeau ca să nu ne ajute, deși au petrecut cu noi și ne-am simțit bine înainte, dar au fost prieteni adevărați la care nu ne așteptam și ne-au ajutat. Au fost lângă noi, au pus umărul, iar, mai departe, consider că cine se asemănă se adună. Cine nu, se va respinge”, a transmis Călin Donca, prin intermediul rețelelor de socializare.

Călin Donca petrecere arestul la domiciliu în altă locuință

Omul de afaceri din Brașov a ieșit din spatele gratiilor, dar a fost plasat în arest la domiciliu. Acesta a ales să execute pedeapsa nu în vila de un milion de euro pe care o deține, ci într-un alt apartament pe care îl are în Brașov.

Imediat ce a ajuns în apartamentul respectiv, cei cinci copii au mers și l-au vizitat, dormind peste noapte alături de el. Afaceristul este determinat să petreacă și mai mult timp alături de familia lui, deoarece lunile petrecute departe de cei dragi i-au oferit o lecție valoroasă, dar dureroasă.

 

Sursa foto: Instagram, Captură YouTube, Captură TikTok

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni