• PRO TV
  • Ce făcea mama lui David în momentul în care fiul ei își dădea ultima suflare, sub dărâmăturile căminului din Odorheiu Secuiesc

Ce făcea mama lui David în momentul în care fiul ei își dădea ultima suflare, sub dărâmăturile căminului din Odorheiu Secuiesc

Ce făcea mama lui David în momentul în care fiul ei își dădea ultima suflare, sub dărâmăturile căminului din Odorheiu Secuiesc

Tragedia din Odorheiu Secuiesc a șocat o țară întreagă! David, un băiat care urma să împlinească 18 ani pe 25 decembrie, s-a stins din viață după ce căminul de elevi în care era cazat s-a prăbușit.

Gallery

​În urmă cu doar câteva zile a avut loc o tragedie fără margini, în municipiul Odorheiu Secuiesc, județul Harghita. Un internat de elevi s-a prăbușit, iar patru copii cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani, au fost prinși sub dărâmături. David, unul dintre aceștia, și-a pierdut viața, după două ore și jumătate în care a stat sub bucățile din clădire.

Copilul care s-a stins din viață într-un mod tragic urma să împlinească 18 ani pe data de 25 decembrie, chiar în prima zi de Crăciun. 

Ce făcea mama lui David în momentul în care fiul ei își dădea ultima suflare

David a fost un copil crescut doar de mamă. Femeia, de meserie asistentă medicală, se afla la spital atunci când celelalte 3 victime, colegele fiului său, au ajuns la unitatea spitalicească pentru îngrijiri medicale.

Practic, femeia îngrijea celelalte victime, în timpul în care băiatul ei își dădea ultima suflare, sub dărâmăturile căminului de elevi.

Acum, una dintre tinere se află în continuare sub supravegherea medicilor, sedată și inconștientă:

„Este în stare critică, este sedată pentru analgezie şi neuroprotecţie, este intubată, instabilă hemodinamică. Din păcate, prognosticul medicilor este extrem de rezervat.”, a declarat Mariana Negoiță, purtătoare de cuvânt a Spitalului Clinici Județean de Urgență.

Sursă foto: ISU Harghita

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni