• PRO TV
  • Raluca Pastramă divorțează de Ibrahim Ibru, după un an de căsnicie:„Ne-am separat de câteva luni” Ce decizie au luat în privința fiicei lor

Raluca Pastramă divorțează de Ibrahim Ibru, după un an de căsnicie:„Ne-am separat de câteva luni” Ce decizie au luat în privința fiicei lor

Raluca Pastramă divorțează de Ibrahim Ibru, după un an de căsnicie:„Ne-am separat de câteva luni” Ce decizie au luat în privința fiicei lor

Showbiz-ul a fost zguduit din temelii de divorțul momentului. Raluca Pastramă și soțul ei, Ibrahim Ibru, s-au despărțit, după ce în 2022 și-au unit destinele. Iată ce decizie au luat în privința fiicei lor.

Gallery

Raluca Pastramă și Ibrahim Ibru divorțează, după ce luni de zile s-a tot zvonit că cei doi s-au separat. Afaceristul este cel care a confirmat că nu mai sunt împreună de câteva luni.

Raluca Pastramă și Ibrahim Ibru nu mai sunt împreună de luni bune

Raluca Pastramă și partenerul ei s-au căsătorit în vara anului 2022, într-un cadru restrâns, alături de familie și câțiva prieteni. La acea vreme, bruneta era însărcinată, iar la două zile după căsătorie, a adus-o pe lume pe fiica lor, Maryam.
De câteva luni se tot zvonea că cei doi ar fi în pragul divorțului, însă nimic concret. Acum, Ibrahim Ibru a anunțat public separarea.

„Este adevărat ca eu și soția mea ne-am separat în fapt de câteva luni bune, fiecare a ales sa își vadă de viața proprie. Asta nu înseamnă ca nu avem grija în continuare, ca doi părinți responsabili, de fiica noastră minunată. Poate nu am fost sortiți să fim impreună, se mai întâmplă. Noi ne dorim un divorț amiabil, civilizat și elegant, tocmai pentru ca fetița noastră să fie mandră de părinții ei, deoarece, chiar dacă e mică, va fi afectată de tot ce se întâmplă în viața ei, pe tot parcursul vieții.Suntem pe aceeasi lungime de unda in privinta faptului ca fetița noastră trebuie să se bucure de tot ce e bun și frumos, astfel ca ne-am inteles ca vom avea custodia comuna a acesteia și vom decide in consecinta, impreuna, amiabil si asupra celorlalte aspecte din viața ei', a spus încă soțul Ralucăi Pastramă, potrivit spynews.ro.

Raluca Pastramă și Ibrahim Ibru au rămas în relații bune

Deși nu mai formează un cuplu de câteva luni, Raluca Pastramă și Ibrahim Ibru au păstrat discreția. Pentru binele fiicei lor, cei doi au decis să se despartă pe cale amiabilă și să aibă custodie comună.

„Știu ca eu și mama fetitei mele ne înțelegem civilizat si ca nu este decat o formalitate sa încheiem si cu procedurile de divort. Vom fi până la sfârșitul vieții noastre parintii lui Maryam, aceasta fetița minunata pe care ea mi-a daruit-o! Si tocmai pentru ca ea sa crească armonios, sa nu simtă lipsa niciunuia dintre noi, are nevoie și de mama și de tata implicați activ în viața sa, trebuie să se simtă iubită și apreciată, trebuie sa i se acorde atenție egală. Îmi mai doresc să ne implicam și să ne înțelegem și cu privire la educația ei viitoare, pana la facultate, dacă ne ajuta Dumnezeu! Ma înțeleg foarte bine cu părinții Ralucăi suntem prieteni de familie dinainte ca eu cu Raluca să fim împreună', a adăugat el, potrivit sursei citate.

Sursă foto: Instagram/ Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni