• PRO TV
  • Imagini sfâșietoare! Ce a apărut în fața căminului din Odorheiu Secuiesc, acolo unde a murit băiatul de 17 ani

Imagini sfâșietoare! Ce a apărut în fața căminului din Odorheiu Secuiesc, acolo unde a murit băiatul de 17 ani

Imagini sfâșietoare! Ce a apărut în fața căminului din Odorheiu Secuiesc, acolo unde a murit băiatul de 17 ani

Clădirea unui internat din Odorheiul Secuiesc, în care erau cazați aproape 100 de elevi, s-a prăbușit într-o fracțiune de secunde. În urma cumplitului incident s-a stins din viață David, un băiat de 17 ani, iar alte trei fete au fost grav rănite. Iată ce se întâmplă în aceste momente la locul targediei!

Gallery

​Tragedia care a avut loc luni, pe data de 18 decembrie în Odorheiu Secuiesc, din județul Harghita, a șocat o țară întreagă! Prăbușirea căminului în care erau cazați peste 100 de elevi s-a soldat cu moartea unui băiat de 17 ani. David urma să împlinească la sfârșitul lunii vârsta majoratului.

„Eram doar eu și colegul meu de cameră.Exact atunci, înainte să se întâmple tragedia, la 15.25, eu am plecat la ora de română. L-am salutat pe David, am plecat și în trei minute deja era prăbușit totul”, a spus colegul de cameră al lui David.

De asemenea, alte 3 fete au fost grav accidentate, dar din fericire pompierii au reușit să le salveze de sub dărâmături.

Acum, locul targediei este o ruină, iar apropiații lui David au aprins lumănări și au adus flori. (Vezi imaginile în galeria de mai sus).

Ce modificări se făceau la baza clădirii care s-a prăbușit peste elevi

Clădirea în care se aflau elevii a fost construită în 1910, însă nu era încadrată în vreo categorie de risc seismic. Mai mult decât atât, la temelia clădirii se făceau modificări, dar fără a fi luate măsuri de evacuare sau restricționare a accesului.

„Se lucra în curtea căminului şi probabil aceste lucrări sunt în legătură cu prăbuşirea. Pentru că au lucrat chiar lângă clădire şi chiar sub clădire au săpat. Incidentul s-a întâmplat chiar după terminarea orelor, deci exact când elevii au intrat în camerele lor”, a declarat Zörgő Noémi, purtătorul de cuvânt al Primăriei Odorheiu Secuiesc, pentru Agerpres.

Foto: ISU Harghita, Captură TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni