• PRO TV
  • O familie de români a tranșat porcul în sufragerie, în timp ce se uitau la televizor. Imaginile au stârnit un val de reacții: „Era păcat să le înghețe mâinile”

O familie de români a tranșat porcul în sufragerie, în timp ce se uitau la televizor. Imaginile au stârnit un val de reacții: „Era păcat să le înghețe mâinile”

O familie de români a tranșat porcul în sufragerie, în timp ce se uitau la televizor. Imaginile au stârnit un val de reacții: „Era păcat să le înghețe mâinile”

Val de reacții în mediul online, după ce o familie de români s-a gândit să tranșeze porcul în sufragerie. Imaginile fac înconjurul internetului și strâng sute de comentarii.

Într-o mișcare neobișnuită și controversată, o familie de români a ales să își desfășoare tradiționala sacrificare a porcului chiar în sufrageria proprie. Evenimentul a avut loc recent și s-a viralizat rapid în mediul online, generând reacții diverse din partea publicului.

Familia care a decis să tranșeze porcul în sufragerie a filmat întregul moment, apoi l-a distribuit pe TikTok. Imaginile s-au viralizat rapid, internauții fiind complet siderați de alegerea oamenilor. Mai mult decât atât, în timp ce bărbatul casei tranșa animalul, copiii și soția se uitau la televizor. 

@mihaiwxk Le am văzut pe toate ,gata ? au taiat purcelul în mijlocul sufrageriei .. ????? #fyp #foryou #fypシ #foryoupage #tiktok #trending #traditie #traditieromaneasca #porc #craciun ♬ sunet original - Mihai Cristian

"Nu credeam că o să văd așa ceva, dar uite că se poate să văd, au inițiativă oamenii, era păcat să le înghețe mâinile afară și asistă și toată familia la căldurică", „Nu aveți o masă?”, „Masă ca masă, dar afară nu aveți?”, „Să-l mănânce sănătoși… fiecare îl face în ce condiții are, important e să fie sănătoși”, sunt doar câteva dintre reacțiile internauților care au apărut la postarea din mediul online.

Sursă foto: TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni