• PRO TV
  • Andreea Marin s-a pozat în cel mai instagramabil loc din București, iar fanii n-au mai contenit cu laudele: „O poezie de femeie, stil și eleganță!”

Andreea Marin s-a pozat în cel mai instagramabil loc din București, iar fanii n-au mai contenit cu laudele: „O poezie de femeie, stil și eleganță!”

Andreea Marin s-a pozat în cel mai instagramabil loc din București, iar fanii n-au mai contenit cu laudele: „O poezie de femeie, stil și eleganță!”

După ce a fost decorată în spiritul Sărbătorilor de iarnă, Casa Mița Biciclista a devenit cel mai spectaculos și instagramabil loc din București.

Gallery

​Fosta locuință a celebrei curtezane Mița a devenit loc de pelerinaj pentru cei care doresc o poză într-un decor de poveste.

Zilnic, sute de trecători se opresc să facă poze în fața imobilului care este situat în centrul Capitalei, pe strada Biserica Amzei. Doritorii îi pot trece și pragul și pot admira expoziția găzduită la etaj.

Andreea Marin și-a impresionat fanii de pe Instagram cu câteva cadre de poveste făcute în fața celebrului imobilului.

„Unde? @lamitabiciclista , casa ce a devenit un reper pentru inima Bucureștiului, nu poți trece pe lângă clădire fără să îți bucure simțurile. Decorarea ei pentru sărbători a transformat-o într-o bijuterie, iar când pășești în interior, e o bucurie să privești fiecare detaliu. Expoziția găzduită la etaj, “Vocea care ni s-a dat” dedicată Monicăi Lovinescu, este extraordinară. Am ieșit cu o emoție atât de puternică, încât aveam ochii în lacrimi. Vă sfătuiesc să luați din timp bilete online, altfel sigur nu veți găsi și e important să aveți turul ghidat, poveștile pe care ghidul iscusit vi le oferă cu pasiune și cunoaștere vor face o mare diferență. O punere în scenă admirabilă a paginii de istorie recentă pe care tinerii noștri trebuie să o cunoască, mergeți în familie, acolo sunt rădăcinile și adevărurile părinților lor. Cine ești și încotro te îndrepți dacă nu-ți cunoști rădăcinile? Nu ratați privirea pătrunzătoare a personajului pictat cu măiestrie de Nicolae Tonitza, tabloul te așteaptă așezat pe perete la etajul la care un Cocktail bar devine locul tău de relaxare. Iar la plecare, librăria mi-a oferit șansa să iau acasă câteva cărți valoroase. @asociatiaarcen”, a scris Andreea Marin în dreptul imaginilor care au adunat zeci de mii de like-uri și numeroase comentarii.

„O poezie de femeie, stil și eleganță!”, „Ești superbă ca întotdeauna!”, „Ai fost și ai rămas un om implicat în social, cultural, inter uman. Fiecare postare este un îndemn la o nouă descoperire în folosul și interesul publicului larg. Cu gratitudine, îți mulțumim! Ești parcă desprinsă din timpul cu doamne și domnițe”, „Superbă, o adevărată lady!”, „Ești o zână Andreea, ce mai!! Asta ești!!”, i-au scris urmăritorii.

Fosta prezentatoare are peste 650.000 de fani pe contul de Instagram, pe care îi ține la curent cu toate proiectele în care se implică. Andreea Marin împărtășește cu aceștia și imagini alături de cei mai speciali oameni din viața ei: fiica Violeta și iubitul Adrian Brâncoveanu.

Citește AICI povestea imobilului care a aparținut celebrei curtezane din Bucureștiul interbelic

Fotografii: Instagram @AndreeaMarin

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni