• PRO TV
  • Cât de frumoasă este fiica Danielei Crudu. Fosta asistentă TV le-a arătat internauților chipul fiicei sale, pentru prima dată

Cât de frumoasă este fiica Danielei Crudu. Fosta asistentă TV le-a arătat internauților chipul fiicei sale, pentru prima dată

Cât de frumoasă este fiica Danielei Crudu. Fosta asistentă TV le-a arătat internauților chipul fiicei sale, pentru prima dată

Daniela Crudu le-a arătat fanilor din online prima imagine cu chipul fiicei sale. Iată cât de frumoasă este Daiana Maria.

Gallery

Daniel Crudu a surprins pe toată lumea atunci când a anunțat că urmează să aducă pe lume primul său copil. În luna mai a acestui an, fosta asistentă TV a născut-o pe Daiana Maria.
Recent, bruneta le-a arătat prietenilor virtuali chipul fiicei sale.

Daniela Crudu, prima imagine cu chipul fiicei sale

Daniela Crudu radiază de fericire de când a venit pe lume fiica ei. Rolul de mămică o acaparează total pe fosta asistentă TV, însă reușește să își facă timp și pentru fanii săi.

Dacă până acum a ezitat să le-o arate internauților pe Daiana Maria în întregime, recent, Daniela Crudu a postat primele imagini cu chipul fiicei sale.

Spre surprinderea tuturor, micuța Daiana Maria a moștenit trăsăturile tatălui său, prea puțin seamănă cu mama ei.
Îmbrăcată într-un combinezon roz și cu o căciuliță albă, micuța i-a cucerit pe internauți.

“Am născut la 36 de săptămâni, la 8 luni. Nu a stat la incubator, a stat doar în acea noapte. Am fost într-o urgență că nu mai mișca fetița. Eu aveam probleme că aveam sarcina joasă. N-am avut chef de nimeni și nimic, nu avea chef de telefoane, că îmi suna mereu. Eu eram disperată. Nu eram eu ok, sufletul meu era varză. Îmi era greu, am stat 5 zile în spital, au avut grijă de noi”, a dezvăluit vedeta, în cadrul unei emisiuni TV.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni