• PRO TV
  • Noutăți îngrijorătoare despre sănătatea lui Celine Dion: vedeta nu mai are control asupra muchilor ei

Noutăți îngrijorătoare despre sănătatea lui Celine Dion: vedeta nu mai are control asupra muchilor ei

Noutăți îngrijorătoare despre sănătatea lui Celine Dion: vedeta nu mai are control asupra muchilor ei

Celine Dion s-a retras de câțiva ani din lumina reflectoarelor din cauza unei boli neurologice grave. Diagnosticată cu “sindromul persoanei rigide”, cântăreața canadiană spera să găsească un tratament care să o ajute măcar să amelioreze simptomele. Din păcate, sora artistei nu vine cu vești bune: potrivit acesteia, Celine nu mai are „control asupra mușchilor ei”.

La un an după ce Celine Dion a fost nevoită să-și anuleze turneul mondial, sora ei, Claudette, în vârstă de 74 de ani, a sugerat că va mai dura o vreme până când vedeta va reveni pe scenă.
Starea lui Celine, care este progresivă și incurabilă, determină organismul să-și atace propriile celule nervoase și afectează grav mobilitatea.

“Muncește din greu, dar nu are control asupra mușchilor ei. Ceea ce îmi frânge inima este că a fost întotdeauna disciplinată. Ea a muncit mereu din greu. Este adevărat că atât în visele noastre, cât și în ale ei, scopul este să revină pe scenă. În ce realitate? Nu știu”, a spus sora artistei.

Gallery

Claudette a adăugat: „Corzile vocale sunt mușchi, iar inima este, de asemenea, un mușchi. Pentru că este 1 caz dintr-un milion, oamenii de știință nu au făcut atât de multe cercetări pentru că nu a afectat atât de mulți oameni”.
„Unii oameni și-au pierdut speranța pentru că nu toate bolile sunt bine cunoscute. Dacă ai ști numărul de apeluri telefonice pe care le primește fundația noastră despre Celine! Oamenii ne spun că o iubesc și se roagă pentru ea. Primește atât de multe mesaje, cadouri și crucifixe binecuvântate”, a mai spus sora ei.

Claudette a dezvăluit anterior că, în ciuda faptului că a lucrat cu „cercetători de top din domeniu”, sora ei a observat puține îmbunătățiri în sănătatea ei.
Ea a spus pentru Le Journal de Montreal: „Nu putem găsi niciun medicament care să funcționeze, dar a avea speranță este important”.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni