• PRO TV
  • (P) Vestele de damă-Accesorizare cu stil pentru zilele răcoroase

(P) Vestele de damă-Accesorizare cu stil pentru zilele răcoroase

(P) Vestele de damă-Accesorizare cu stil pentru zilele răcoroase

În vestimentaţia feminină, accesorizarea deţine un loc foarte important. Fie că este făcută cu ajutorul bijuteriilor, ceasurilor sau a ochelarilor de soare, fie că se aleg elemente precum un şal, o pălărie sau o vestă de damă, orice ţinută se va bucura de o notă personală şi practică, accesoriile având rolul de a scoate în evidenţă tendinţele şi preferinţele în materie de look. Adăugând accesoriile potrivite, chiar şi cea mai liniară ţinută dobândeşte stil şi personalitate, ajutându-ne să o includem unui curent sau unei abordări stilistice.

Vestele de damă, mereu practice, întotdeauna în tendinţe

Vesta reprezintă acel element vestimentar extrem de versatil şi foarte practic, design-erii acordând o mare atenţie categoriei veste dama şi ieşind permanent la rampă cu o varietate foarte mare de modele, texturi, croieli şi accesorizări. Tocmai datorită paletei largi de modele, ai şansa de a include vesta în orice tip de ţinută, adaptând-o oricărui dress-code. Foarte practice şi călduroase, aceste piese creează echilibre stilistice alături de orice articol vestimentar, potrivindu-se atât abordărilor formale, cât şi celor casual sau sport. Creatori celebri includ în colecţiile de toamnă-iarnă modele de veste care te poartă prin toate texturile şi materialele, astfel încât tu să descoperi întotdeauna modelul care ţi se va potrivi cel mai bine.

Vesta în ţinutele tale de zi

Dacă vrei să îţi concepi un look formal care să îţi ofere confort, poţi alege să porţi o vestă din stofă sau din blăniţă, pe care să o adaugi peste o cămaşă uni purtată cu o pereche de pantaloni din stofă şi pantofi confortabili. Dacă preferi ţinutele casual, atunci varietatea de modele va fi foarte generoasă, tu putând să îţi concepi cel mai modern şi practic look. Îţi poţi îndrepta atenţia către vestele din fâş accesorizate cu glugă şi blăniţă, către o vestă din blană sau blugi, poţi alege o vestă lungă sau îţi poţi accesoriza ţinuta cu o vestă creată din combinaţii între piele şi fâş. Pentru un outfit energic şi tineresc, poţi opta să porţi o vestă lungă din fâş, adăugată peste o pereche de pantaloni din stofă şi o bluză imprimată. Adaugă o pereche de ghete din piele sau atât de practicii bocanci. Vesta din blăniţă se va potrivi chiar şi unei fuste lungi şi largi, purtată cu o maletă şi o pereche de cizme cu toc. Palierul în care vesta de damă se va potrivi cel mai bine, este cel sportiv, un model din fâş prevăzut cu glugă, cadrând foarte bine cu un trening şi o pereche de sneakers.

Vesta şi celelalte accesorii ale ţinutei tale

Într-un outfit sport sau casual, o  vestă din fâş va crea cadre echilibrate alături de un ceas cu cadran mare şi de bijuteriile din piele sau fir textil, fără a uita să adaugi şi un rucsac din fâş sau din piele.  O vestă din blăniţă va putea fi completată cu o pereche de mănuşi îmblănite sau o căciulă din blană, în timp ce unei veste din piele i se vor potrivi gablonţurile mari şi generoase. Vestele de damă pot fi purtate alături de încălţăminte sport, dar şi de bocanci, cizme cu toc înalt sau botine, cărora li se va adăuga borseta, rucsacul sau geanta de dimensiuni mari.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni