• PRO TV
  • VIDEO | Culiță Sterp, momente emoționante la un azil de bătrâni: „A fost cea mai grea cântare din viața mea”

VIDEO | Culiță Sterp, momente emoționante la un azil de bătrâni: „A fost cea mai grea cântare din viața mea”

VIDEO | Culiță Sterp, momente emoționante la un azil de bătrâni: „A fost cea mai grea cântare din viața mea”

Culiță Sterp a postat recent pe Facebook un videoclip în care apare cântând la un azil de bătrâni. Imaginile și mesajul artistului s-au viralizat rapid pe rețelele de socializare.

Gallery

​Culiță Sterp este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști din România. Acesta se bucură de notorietate și de apreciere din partea oamenilor atât datorită talentului său vocal, cât și grație actelor de caritate pe care le face ori de câte ori are ocazia. 

Recent, Culiță Sterp a reușit să își emoționeze fanii, după ce a cântat la un azil de bătrâni din Caraș-Severin. Cântărețul abia și-a putut stâpâni lacrimile și a dezvăluit că a fost unul dintre cele mai grele momente artistice pe care le-a desfășurat de-a lungul carierei sale:

„Am fost cu colinda la AZILUL DE BATRANI SFANTA TREIME GLIMBOCA. A fost cea mai grea cântare din viața mea! Doamne, câtă emoție. Cu greu îmi stăpâneam lacrimile şi să nu-mi exteriorizez trăirile din acel monent.

Bătrânii sunt exact ca niște copii după o anumită vârstă. Sunt oameni cu povești de viață diferite, care au trecut prin multe, unii au venit ei la azil că nu mai au pe nimeni, pe alții i-au adus copiii, nepoții, fiecare cum au putut, alții au probleme de sănătate, pe alții îi apasă doar anii mulți și grei ai bătrâneții, dar cel mai important este că sunt într-o comunitate și oamenii de acolo, prietenii mei Zarius și Nico Radulescu impreună cu angajații lor au mare grijă de ei și nu le lipsește nimic.
A fost placerea mea să fac acest mini spectacol caritabil, să merg să le colind și să le cânt câteva cântări creștine prin care să-i aducem slavă și să-i mulțumim Lui Dumnezeu pentru tot! Am făcut-o din toată inima! Dacă aveți răbdare, urmariți până la capăt, să vedeți câtă emoție transmite acest video!”, a povestit Culiță Sterp pe rețelele de socializare. 
Sursă foto: Culita Sterp/Instagram, Facebook, Arhivă PRO TV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni