• PRO TV
  • Irinel Columbeanu, singur și de sărbători! Ce i-a făcut Monica Gabor: „I-am mai scris”

Irinel Columbeanu, singur și de sărbători! Ce i-a făcut Monica Gabor: „I-am mai scris”

Irinel Columbeanu, singur și de sărbători! Ce i-a făcut Monica Gabor: „I-am mai scris”

În ultima vreme, problemele l-au copleșit pe Irinel Columbeanu, a ajuns la azil, iar din punct de vedere financiar nu stă deloc bine. Are, totuși, o speranță, aceea de a-și petrece sărbătorile alături de Monica Gabor și fiica lor, Irinuca.

Gallery

​Irinel Columbeanu și Monica Gabor au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul românesc, iar divorțul lor din 2011 a ținut primele pagini ale ziarelor o lungă perioadă.

După despărțire, Monica Gabor s-a stabilit în America, alături de fiica sa și a lui Irinel Columbeanu, Irinuca. Tot peste Ocean, vedeta l-a cunoscut pe Mr. Pink, un afacerist celebru alături de care trăiește și astăzi.

În timp ce fosta soție își refăcea viața, Irinel Columbeanu se confrunta cu fel și fel de probleme. S-a mutat la azil, are dificultăți financiare foarte mari și speră ca fosta soție și fiica lor să nu îl uite.

De sărbători vrea să își petreacă timpul alături de ele, însă Monica Gabor nu îi răspunde nici măcar la mesaje.

„Cu Monica mi-ar plăcea să petrec sau cu Monica și cu fiica mea. I-am mai scris, i-am mai trimis niște mesaje, nu mi-a răspuns la ele, de aceea spun că mai puțin.

Ne-am înțeles destul de bine când am fost să o vizitez pe Irina în America”, a declarat Irinel Columbeanu, potrivit realitatea.net.

Foto: Facebook, Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni