• PRO TV
  • Ce i-a mărturisit Diana iubitului ei, înainte de tragedia de la Hoghiz. Tânăra de 25 de ani a fost găsită moartă în casă, alături de mama ei

Ce i-a mărturisit Diana iubitului ei, înainte de tragedia de la Hoghiz. Tânăra de 25 de ani a fost găsită moartă în casă, alături de mama ei

Ce i-a mărturisit Diana iubitului ei, înainte de tragedia de la Hoghiz. Tânăra de 25 de ani a fost găsită moartă în casă, alături de mama ei

Tragedia de la Hoghiz a șocat o țară întreagă! O tânără în vârstă de 25 de ani și mama ei au fost găsite moarte în casă, la câțiva metri distanță una de cealaltă.

Gallery

​O nouă tragedie zguduie România! Diana, o fată în vârstă de 25 de ani din Hoghiz, județul Brașov și mama ei, au  fost găsite decedate în casă. Trupul tinerei prezenta urme de strangulare atunci când a fost găsit de autorități, iar femeia care i-a dat viață era complet carbonizată.

Iubitul Dianei nu își poate reveni din șocul suferit, după aflarea veștii tragice. Bărbatul a ieșit în spațiul public cu o serie de declarații, aducându-i doar cuvinte de laudă femeii pe care voia să o ceară în căsătorie. Mai mult decât atât, acesta susține că partenera lui de viață a fost adormită înainte de a fi ucisă:

„Era bucuroasă pentru orice pas făcut în viața ei, era plină de viață, era fericită că și-a strâns bani să-și cumpere mașină. Era un înger pe pământ, nu jignea pe nimeni, nu supăra pe nimeni.(...)  Niciodată nu se punea să doarmă când știa că trebuie să plece de acasă.  Dacă era obosită dormea la mine. Mie îmi spunea și dacă mergea la toaletă, efectiv. Pot să jur că a fost adormită cu ceva. Plus că la ora 16 avea curs la facultate!”, a declarat iubitul Dianei, potrivit Știrile Kanal D.

Iubitul Dianei, declarații despre femeia care ar fi trebuit să îi devină soacră

Diana era o tânără ambițioasă, iubitoare, care niciodată nu a supărat pe nimeni, potrivit declarațiilor făcute de iubitul ei. Aceasta avea profesia de învățătoare în Brașov, lucru care i-ar fi provocat anumite reacții mamei sale:

„Mama ei îi tot spunea: De ce mergi așa des la Brașov? Probabil nu s-a putut obișnui cu ideea că-i pleacă fata de acasă. Urma să o cer de soție!”, a mai spus tânărul.

Bărbatul dezvăluie că mama Dianei era depresivă, lucru care poate ajuta anchetatorii în rezolvarea cazului tragic:

„Diana zicea ca e depresiva. Atât știu. Și mai știu că nu voia să mă cunoască...”, a mai spus iubitul Dianei.

În acest moment anchetatorii iau în calcul ipoteza unei duble crime, realizată de o persoană ce a vrut apoi să își ascundă urmele, însă se gândesc și la varianta ca femeia de 50 de ani să își fi ucis fiica, iar apoi să fi recurs la sinucidere. 

Foto: Știrile PRO TV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni