• PRO TV
  • Bărbatul otrăvit cu mercur de către soacra sa, primele declarații! Șocant ce a spus despre gestul femeii: „Sunt îngrozit!”

Bărbatul otrăvit cu mercur de către soacra sa, primele declarații! Șocant ce a spus despre gestul femeii: „Sunt îngrozit!”

Bărbatul otrăvit cu mercur de către soacra sa, primele declarații! Șocant ce a spus despre gestul femeii: „Sunt îngrozit!”

Un bărbat în vârstă de 48 de ani din Bragadiru a fost otrăvit de soacra sa, alături de care a locuit nu mai puțin de 30 de ani. Iată cum proceda femeia și ce spun autoritățile!

Caz șocant în Bragadiru! O femeie de 83 de ani punea mercur în cafeaua și preparatele gătite pentru ginerele său. Bărbatul de 48 de ani a făcut declarații incredibile despre modul în care proceda femeia alături de care a locuit în aceeași casă timp de 30 de ani.

„O bătrânică, pur și simplu, care m-a alimentat cu cafea şi îmi punea mercur în ea. E ceva de neimaginat! Sunt îngrozit! Eu n-am văzut în viața mea o monstruozitate mai mare ca asta. Am trăit cu d****l în casă 30 de ani.

Nu-mi revin! Nu credeam că aşa ceva poate să existe pe planeta asta. Am trăit cu o bombă cu ceas în casă 30 de ani. Mi-e teamă pur și simplu să nu să transforme treaba asta în altceva”, a spus victima pentru un post TV.

În acest moment, autoritățile fac cercetări pentru a stabili dacă femeia are probleme psihice și dacă avea discernământ în momentul în care adăuga substanța în alimente.

În acest caz a fost emis un ordin de protecție provizoriu pe numele femeii.

Foto: Shutterstock

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni