• PRO TV
  • Horoscop săptămâna 18 - 24 decembrie 2023. Racii au parte de o surpriză în plan amoros, Peștii au încasări dar și cheltuieli mari

Horoscop săptămâna 18 - 24 decembrie 2023. Racii au parte de o surpriză în plan amoros, Peștii au încasări dar și cheltuieli mari

Horoscop săptămâna 18 - 24 decembrie 2023. Racii au parte de o surpriză în plan amoros, Peștii au încasări dar și cheltuieli mari

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii de 18-24 decembrie 2023.

Horoscop Berbec săptămâna 18 - 24 decembrie 2023

Dragoste– Miercuri și joi ești foarte activ în planul relațional, mai ales că Luna îți traversează semnul zodiacal și vei căuta să repari niște greșeli pe care le-ai făcut în cuplu, astfel încât să nu vă prindă sărbătorile cu o stare de tensiune. Pe 23 decembrie, Mercur, astrul comunicării, revine prin mișcare retrogradă, înapoi în Săgetător, pe casa principiilor și credințelor și îți revizuiești viziunea asupra vieții.
Bani – Sâmbătă au loc evenimente sau situații neașteptate în planul financiar, cheltuieli neprevăzute, dar și discuții cu partenerul despre administrarea unor sume de bani sau investiții pe care vreți să le faceți în perioada următoare.
Muncă – Pe 22 decembrie are loc intrarea Soarelui în zodia Capricorn, respectiv în casa carierei și aspirațiilor profesionale. Până pe 20 ianuarie 2024, te preocupă chestiunile profesionale, setarea unor obiective pentru următorul an și vei fi mai organizat în toate activitățile care implică profesia.

Horoscop Taur săptămâna 18 -24 decembrie 2023

Dragoste– Așteaptă-te, sâmbătă, să apară unele evenimente neprevăzute în planul relațional, mai ales că Luna formează un aspect strâns cu Uranus, planeta imprevizibilului, în tranzit prin zodia ta, și se află față în față cu Venus din casa relațiilor!
Bani – Pe 23 decembrie, Mercur, guvernatorul casei banilor obținuți din muncă, revine prin mișcare retrogradă în zodia Săgetător, în sectorul intereselor financiare și poate readuce în discuție dialoguri despre recuperarea unor sume de bani, administrarea cât mai bună a acestora sau intrarea în posesia unor bani, pe care îi așteapți.
Muncă– Pe 22 decembrie Soarele, energia, ajunge în zodia Capricorn, pe sectorul perfecționării profesionale, schimburilor de experiență, studiilor și ai prilejul, în următoarea lună, să-ți lărgești universul cunoașterii, să începi niște cursuri sau să-ți dai seama dacă te îndrepți în acest moment în direcția bună din punct de vedere profesional.

Horoscop Gemeni săptămâna 18 - 24 decembrie 2023

Dragoste– Mercur, guvernatorul tău, revine prin mișcare retrogradă în zodia Săgetător, semn că urmează o perioadă, în care vei relua anumite discuții cu partenerul de cuplu, mai ales dacă au existat situații și ești dezamăgit de acțiunea sau atitudinea acestuia.
Bani – Intrarea Soarelui în zodia Capricorn, din 22 decembrie, îți aduce, până pe 20 ianuarie 2024, preocupări pentru administrarea cât mai bună a banilor proveniți din alte surse decât salariile. Este posibil să iei niște decizii și să închei niște colaborări, care nu te mai mulțumesc din punct de vedere financiar.
Muncă– În partea a doua a săptămânii, cînd se formează un aspect tensionat dintre Venus, în tranzit prin casa muncii, și Uranus, planeta imprevizibilului, s-ar putea să ai parte de o situație ,care te facă să reacționezi mai agresiv, dacă cineva de la serviciu este rău intenționat și încurcă lucrurile sau spune ceva neadevărat.

Horoscop Rac săptămâna 18 - 24 decembrie 2023

Dragoste– Intrarea Soarelui, din 22 decembrie, în zodia Capricorn, în sectorul relațiilor, îți aduce pânâ pe 20 ianuarie 2023, preocupări pentru relația de cuplu. Vei căuta să te organizezi, în așa fel încât timpul petrecut cu partenerului să fie mai mult. Dacă ești singur, spre finalul săptămânii, când se formează un aspect tensionat între Venus, planeta iubirii, în tranzit prin sectorul sentimental, și Uranus, planeta imprevizivibilului, s-ar putea să ai parte de o surpriză în planul amoros.
Bani – Spre finalul săptămânii, s-ar putea să primești o sumă de bani dintr-un proiect, o colaborare, un bonus sau o primă.
Muncă– Revenirea lui Mercur, astrul comunicării, prin mișcare retrogradă, în zodia Săgetător, din 23 decembrie, în casa muncii și activităților profesionale, vine cu reluarea unor discuții sau revizuirea sarcinilor, rutinei zilnice, a programului sau condițiilor de muncă.

Horoscop Leu săptămâna 18 - 24 decembrie 2023

Dragoste– Din 23 decembrie, Mercur, planeta comunicării, revine, prin mișcare retrogradă, în zodia Săgetător, prin casa iubirii și aventurilor romantice, și vei avea ocazia să lămurești niște situații în planul sentimental, să-ți spui niște nemulțumiri, mai ales dacă aveți viziuni diferite.
Bani – Finalul de săptămână aduce o sumă de bani importantă în conturile tale, de la serviciu sau dintr-o speculație financiară.
Muncă– Intrarea Soarelui în zodia Capricorn, din 22 decembrie, în casa muncii, îți aduce, până pe 20 ianuarie 2024, preocupări pentru reorganizarea sarcinilor și activităților profesionale. Dai dovadă de multă responsabilitate și vei avea suport astral pentru începerea unor activități noi, de discutare a condițiilor de muncă.

Horoscop Fecioara săptămâna 18 - 24 decembrie 2023

Dragoste– Intrarea Soarelui, din 22 decembrie, în zodia Capricorn, în sectorul amoros, îți aduce, până pe 20 ianuarie 2024, preocupări pentru sfera sentimentală sau relația cu persoanele dragi. De asemenea, a doua zi, pe 23 decembrie, Mercur, planeta comunicării, revine, prin retrogradare, în zodia Săgetător, în sectorul vieții de familie și va rezolva, prin comunicare, o serie de neînțelegeri cu familia sau se reiau niște discuții pentru o renovare, reamenajare, administrare a unui imobil.
Bani – În partea a doua a săptămânii este posibil să apară informații surpriză legate de niște sume de bani, care ar trebui să intre în conturile tale de la serviciu sau dintr-o altă sursă decât salariul. De asemenea, miercuri și joi poți primi niște bani de la cineva din familie sau un cadou.
Muncă– Din punct de vedere profesional se anunță o săptămână destul de relaxată. Aspectul pe care Venus și Uranus, planeta imprevizibilului, îl formează, în partea a doua a săptămânii, ar putea aduce vești surpriză de la locul de muncă. Mai mult de atât, informațiile pe care le afli, nu toate să fie adevărate, așa că ar fi bine să verifici din mai multe surse.

Horoscop Balanță săptămâna 18 - 24 decembrie 2023

Dragoste– Aspectul strâns care se formează între Mercur și Soare vine să readucă în atenție niște discuții mai vechi cu familia, însă nu se vor rezolva acum, ci în a doua parte a lunii ianuarie, când Mercur va fi în mișcare directă prin zodia Capricorn. De asemenea, intrarea Soarelui în zodia Capricorn, din 22 decembrie până în 20 ianuarie 2024, vine cu preocupări pentru casă, familie, părinți, patrimoniu.
Bani – Aspectul tensionat care se formează între Venus, guvernatoarea ta, și Uranus, planeta imprevizibilului, ar putea să aducă surprize neașteptate în planul financiar.
Muncă- Dacă intenționezi să închei niște parteneriate sau colaborări, în această săptămână, ar putea să rămână la nivel de discuție, să nu fii pe aceeași lungime de undă cu colaboratorii și să decideți, împreună, să reluați negocierile anul viitor.

Horoscop Scorpion săptămâna 18 - 24 decembrie 2023

Dragoste– În partea a doua a săptămânii, axa relațională stă sub semnul surprizelor, din cauza unui aspect tensionat, care se formează între Venus, din casa personalității, și Uranus, planeta imprevizibilului, din sectorul relațiilor și mariajului.
Bani – Mercur, astrul comunicării, se întoarce, prin mișcare retrogradă, în zodia Săgetător, din 23 decembrie, în sectorul banilor și te îndeamnă să-ți revizuiești modalitatea de cheltuire, să găsești un echilibru. De asemenea, poți renegocia salariul în perioada următoare.
Muncă– Miercuri și joi sunt cele mai active zile la locul de muncă, mai ales că Marte, guvernatorul tău, traversează zodia Berbec și aduce mult dinamism și acțiune să rezolvi toate sarcinile. De asemenea, ai inițiative și vrei să te remarci. Intrarea Soarelui în zodia Capricorn, din 22 decembrie, în sectorul comunicării și învățării, vine să întărească intențiile tale de a te perfecționa, să înveți lucruri noi, să începi cursuri sau să mergi la interviuri, dacă vrei să faci o schimbare.

Horoscop Săgetător săptămâna 18 - 24 decembrie 2023

Dragoste– Aspectul care se formează săptămâna aceasta între Venus, planeta iubirii, în tranzit printr-o casă a izolării, introspecției și trecutului, cu Uranus, planeta imprevizibilului, ar putea să-ți dea peste cap universul interior, să apară iubiri din trecut sau îți aduci aminte de situații care au avut loc în planul amoros, care te răscolesc.
Bani –Intrarea Soarelui, din 22 decembrie, în zodia Capricorn, îți aduce, până în 20 ianuarie 2024, preocupări pentru situația financiară și administrarea banilor pe care îi câștigi de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale.
Muncă– În partea a doua a săptămânii, beneficiezi de un aspect strâns, care se formează între Mercur, planeta comunicării, și Soarele, în tranzit prin zodia ta. Cu Mercur în mișcare retrogradă prin casa personalității, din 23 decembrie, vei putea să reiei proiecte, planuri, să le analizezi și să decizi direcția.

Horoscop Capricorn săptămâna 18 - 24 decembrie 2023

Dragoste – Aspectul care se formează între Venus, planeta iubirii, în tranzit prin casa iubirii, și Uranus, planeta imprevizibilului, ar putea să aducă surprize în planul sentimental, răsturnări de situație, dar și evenimente care să ducă spre o nouă relație, dacă ești singur. Mercur, planeta comunicării și gândirii, ajunge prin retrogradare, din 23 decembrie, în casa asociată subconștientului și este posibil să-ți răscolească universul interior.
Bani – Din punct de vedere financiar, traversezi o perioadă bună. Atenție, doar la cheltuieli, pentru că este posibil să fii tentat să achiziționezi lucruri de care nu ai neapărat nevoie!
Muncă– Intrarea Soarelui, din 22 decembrie, în zodia ta, îți aduce, până pe 20 decembrie preocupări pentru propria persoană și stabilirea unor obiective pe termen lung. Beneficiezi de energie, determinare și multă organizare în tot ce faci. Soarele și Mercur formează un aspect strâns, așa că vei putea discuta multe chestiuni profesionale, să reiei dialoguri în planul profesional.

Horoscop Vărsător săptămâna 18 - 24 decembrie 2023

Dragoste– Soarele este guvernatoarul casei relațiilor și intrarea lui în zodia Capricorn, pe 22 decembrie, într-o casă a izolării și introspecției, îți aduce redirecționarea energiei spre interior, să identifici anumite chestiuni relaționale, unde ai greșit, ce trebuie să îndrepți. Pe de altă parte, demersurile tale sunt susținute și de aspectul strâns, care se formează între Soare și Mercur, planeta comunicării.
Bani – Săptămâna aceasta apar cheltuieli multe cu casa, pentru sărbători, dar și cadouri celor dragi. Ai grijă cum gestionezi bugetul!
Muncă– Atenție, săptămâna aceasta la relațiile cu șefii, pentru că aspectul, care se formează între Venus și Uranus, planeta imprevizibilului, ar putea să scoată la iveală unele nemulțumiri și cursul evenimentelor să fie unul neașteptat. Este în joc și imaginea ta, așa că ar fi bine să fii foarte atent la cum gestionezi apariția unei crize.

Horoscop Pești săptămâna 18 - 24 decembrie 2023

Dragoste– În planul relațional apar discuții legate de principii și convingeri, iar aspectul pe care Venus îl formează cu Uranus, planeta imprevizibilului, ar putea să aducă vești sau informații, care să-ți schimbe planurile și direcția în viață, să vezi lucrurile dintr-o altă perspectivă.
Bani – Miercuri și joi sunt două zile dinamice în planul financiar, cu încasări și cheltuieli mai mari. Posibil să renegociezi și salariul sau să ai niște discuții cu șefii în acest sens. Mercur, astrul comunicării, revine prin retrogradare, în zodia Săgetător, în casa șefilor și se pot relua niște negocieri.
Muncă– Intrarea Soarelui în zodia Capricorn, din 22 decembrie, vine să aducă preocupări, până pe 20 ianuarie 2024, pentru activitățile exercitate de pe urma profesiei, privind organizarea proiectelor de viitor și implicarea în proiecte noi.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni