• PRO TV
  • Brad Pitt a împlinit 60 de ani! Dovada că actorul este un adevărat "Benjamin Button", care pare că nu îmbătrânește... Dimpotrivă!

Brad Pitt a împlinit 60 de ani! Dovada că actorul este un adevărat "Benjamin Button", care pare că nu îmbătrânește... Dimpotrivă!

Brad Pitt a împlinit 60 de ani! Dovada că actorul este un adevărat "Benjamin Button", care pare că nu îmbătrânește... Dimpotrivă!

La Hollywood să îmbătrânești este, de multe ori, “inacceptabil”. Ești uitat de regizori și productori și trăiești din amintirile de altă dată. Pentru a evita “excluderea”, mulți actori apelează la diverse proceduri antiageing pentru a-și păstra cât mai mult aspectul tânăr. Excepție nu face nici Brad Pitt, care tocmai a împlinit 60 de ani.

De mai multe ori, actorul a fost surprins cu chipul “schimbat”, dovadă că și-a “făcut ceva” la față. Deși nu ar recunoaște niciodată. Cum altfel ar putea arăta cu 20 de ani mai tânăr, când el a bifat 60 de ani?!

Editorialiștii de la Daily Mail au analizat cu atenție look-ul actorului și dau “vina” pe genele bune. “Mai demult, Pitt a jucat rolul lui Benjamin Button, un personaj care se naște bătrân, iar apoi întinerește cu trecerea timpului… acum actorul pare că “trăiește” acest rol”.

Gallery

Brad Pitt a renunțat la alcool în urmă cu câțiva ani și aparent a urmat o dietă vegană în ultimii 6 ani. Și faptul că iubește o femeie în vârstă de 32 de ani îl ajută să își mențină “spiritul” tânăr.

În cele mai noi imagini surprinse de paparazzi, actorul nu arată deloc a “bunic”, în ciuda vârstei împlinite. La 60 de ani, Brad Pitt rămâne unul dintre cei mai chipeși și mai doriți actori de la Hollywood.


Sursa foto: Profimedia

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni