• PRO TV
  • Anamaria Prodan, ca o regină de ziua ei. Imagini de la petrecerea opulentă: i s-a cântat imnul Champions League în loc de “La mulți ani!”

Anamaria Prodan, ca o regină de ziua ei. Imagini de la petrecerea opulentă: i s-a cântat imnul Champions League în loc de “La mulți ani!”

Anamaria Prodan, ca o regină de ziua ei. Imagini de la petrecerea opulentă: i s-a cântat imnul Champions League în loc de “La mulți ani!”

Anamaria Prodan a împlinit 51 de ani și a sărbătorit ziua cu fast. Vedeta și-a chemat prietenii într-un club din București și s-a lăsat cu artificii și un tort uriaș. În loc de clasicul “La mulți ani”, impresarei i s-a pus în boxe imnul Champions League.

Desemnată recent la o gală mondenă “femeia anului 2023”, Anamaria Prodan a arătat ca o divă de la Hollywood la petrecerea de ziua sa. Impresara a purtat o rochie provocatoare, în stilul Jennifer Lopez, cu un corset metalic, argintie, cu spatele gol și cu trenă.

Gallery

Vedeta a avut un tort alb, pe 7 nivele, care i-a fost adus pe acordurile “Champions League” și cu artificii.

Astfel, impresara încheie cu fast un an greu, dar și în care a fost desemnata “femeia anului”. „În vârf, din nou. Eu și copiii mei suntem acolo sus și nu ne vom mai uita vreodată în jos, după năluci. Am înțeles toți că apa și uleiul nu se amestecă și că noi suntem învingătorii viețîi! Îi mulțumesc lui Dumnezeu secundă de secundă pentru tot și celor ce au votat pentru titlul de femeia anului!”, a spus vedeta când și-a primit trofeul.

Acum în vârstă de 51 de ani, Anamaria Prodan consideră că este în cea mai bună formă din viața ei. “Și slabă, și frumoasă, ca să muriți voi de ciudă, graselor și urâtelor, care ar trebui să puneți mâna, la 20-25-30 de ani, să slăbiți și să aveți grijă de voi să ararăți și voi așa la 50 de ani. Mă rog pentru voi că în spatele calculatorului e ușor să scrii”, spunea pe Instagram în urma cu câteva luni, ca răspuns la unele critici venite din partea fanelor.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni