• PRO TV
  • Taverna Racilor de la Snagov a luat foc. De la ce ar fi pornit incendiul, în urmă cu doar câteva ore

Taverna Racilor de la Snagov a luat foc. De la ce ar fi pornit incendiul, în urmă cu doar câteva ore

Taverna Racilor de la Snagov a luat foc. De la ce ar fi pornit incendiul, în urmă cu doar câteva ore

Sâmbătă dimineață, 16 decembrie, în jurul orei 06:00, a luat foc Taverna Racilor de la Snagov, restaurant deținut de Pescobar. Aceasta fusese redeschisă în urmă cu doar câteva luni, după ce fusese închis de ANPC.

Gallery

Taverna Racilor de la Snagov a luat foc, în urmă cu doar câteva ore. Flăcările au cuprins acoperișul și mansarda, pe o suprafață de aproximativ 500 mp. Din fericire, nicio victimă nu a fost raportată.

Taverna Racilor de la Snagov a luat foc

13 persoane se aflau în locație în acel moment, toate autoevacuându-se până în momentul în care echipajele de salvare au ajuns la fața locului.

​Conform primelor informații, incendiul a cuprins zona în care locuiau angajații lui Pescobar, în jurul orei 06:30. Ipoteza pe care se merge, pentru moment, este că incendiul a pornit din cauza unei improvizații de încălzire, în camerel angajaților.

„Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la un restaurant din Snagov, zona pontonului. Au fost alertate 9 autospeciale de stingere, SMURD, descarcerare. Nu sunt victime. Arderea se manifesta generalizat la nivelul acoperisului. Actionam cu autoscara pentru stingere de la inaltime si de pe 2 laturi ale cladirii”, a transmis ISU.

Sursa foto: Instagram, Captură Video 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni