• PRO TV
  • Ce a apărut la mormântul lui Sebi, tânărul ucis de Vlad Pascu, în tragedia de la 2 Mai. Imaginile fac înconjurul internetului

Ce a apărut la mormântul lui Sebi, tânărul ucis de Vlad Pascu, în tragedia de la 2 Mai. Imaginile fac înconjurul internetului

Ce a apărut la mormântul lui Sebi, tânărul ucis de Vlad Pascu, în tragedia de la 2 Mai. Imaginile fac înconjurul internetului

Tatăl lui Sebi Olariu, tânărul omorât de Vlad Pascu în accidentul de la 2 Mai, a postat pe rețelele de socializare un videoclip de la mormântul fiului său. Iată cum a fost decorat locul de veci al tânărului!

Gallery

​În urmă cu aproximativ patru luni, mai exact pe data de 19 august 2023, Vlad Pascu provoca unul dintre cele mai tragice accidente care au existat în România. Tânărul în vârstă de 20 de ani s-a urcat la volan sub influența a șase substanțe interzise și a lovit din plin un grup de opt oameni, care se întorceau din stațiunea Vama Veche. În urma impactului puternic, Roberta Dragomir (20 de ani) și Sebastian Olariu (21 de ani) au murit pe loc. 

Atât familia lui Sebi, cât și cea a Robertei cer dreptate pentru copiii lor. Aceștia au spus în nenumărate rânduri că sunt dispuși să meargă până în pânzele albe pentru ca Vlad Pascu să stea în închisoare cel puțin 20 de ani. 

Ce a apărut la mormântul lui Sebi, tânărul ucis de Vlad Pascu în accidentul de la 2 Mai

Tatăl lui Sebi, Valentin Olariu, își strigă durerea pe internet. Bărbatul postează adesea pe TikTok videoclipuri în care fiul lui era în viață și se distra, ca orice copil de 21 de ani. În cele mai recente postări, Valentin Olariu a arătat cum a decorat mormântul lui Sebi pentru sărbători, fiind primul an în care familia se va strânge în jurul bradului fără tânărul student la geografie.

@valentinnn1976

♬ Îngerul Meu - Alex Claudiu

Oamenii nu au rămas indiferenți și au postat zeci de comentarii:

„Sper ca Dumnezeu să facă dreptate pentru acești copiii nevinovați pentru că se pare că justiția nu o să facă.

„Doamne câtă durere, nici nu îmi pot imagina cât de greu poate fi..”

„Îmi plânge sufletul pentru el... pentru voi...”, 

„Pare ireal ce sa întâmplat și totuși se întâmplă atât de des,.Vieți nevinovate curmate de oameni nelegiuiți...Bunul Dumnezeu sa aline durerea din inimile voastre”, au fost câteva dintre comentariile de la postarea lui Valentin Olariu.

Sursă foto: Facebook, TikTok, Arhivă PRO TV, Inquam Photos/Octav Ganea

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni