• PRO TV
  • Crima care a îngrozit America! Un bărbat a sunat la 911 pentru a se autodenunța. Ce au găsit polițiștii la fața locului

Crima care a îngrozit America! Un bărbat a sunat la 911 pentru a se autodenunța. Ce au găsit polițiștii la fața locului

Crima care a îngrozit America! Un bărbat a sunat la 911 pentru a se autodenunța. Ce au găsit polițiștii la fața locului

O crimă îngrozitoare, care a avut loc în New Jersey, a stârnit indignare și groază pe rețelele de socializare, oameni din toată lumea grăbindu-se să condamne fapta unui bărbat care și-a ucis mama.

Înregistrările surprinse de camerele de supraveghere îl arată pe bărbat cum aruncă capul mamei lui în holul din fața apartamentului și cum acesta începe să cânte ”Jesus Loves Me” în timp ce este luat de polițiști.
Poliția din Ocean City, New Jersey, a fost martora unei scene oribile după ce a răspuns apelului.
Conform toofab, Jeffrey Surgent a sunat el însuși la 911, spunând că este bipolar și că tocmai și-a ucis mama. Victima, Alexandria M Surgent, avea 74 de ani.

Potrivit NJ.com, când autoritățile au ajuns în apartament, bărbatul zăcea fără haine și plin de sânge lângă cadavrul mamei lui. Acesta a început să strige că el a omorât-o înainte de a începe să cânte ”Jesus Loves Me”.

De la fața locului, au fost colectate un telefon mobil și un cuțit. Conform celor declarate de familie pentru ABC 7 Chicago, victima era în vizită la fiul ei când s-a întâmplat tragedia.

Surgent a fost acuzat de crimă și este reținut la penitenciarul Cape May County fără drept de a ieși pe cauțiune.

Familia victimei a lansat un apel pe GoFundMe pentru a strânge bani de înmormântare. ”Bunica noastră locuia cu noi și ne ajuta în viața de zi cu zi. Fără ea, nu ne permitem chiria sau hrana și nu putem să-i plătim înmormântarea”, a scris nepotul ei Chase.

Foto: Cape May County Jail/GoFundMe

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni