• PRO TV
  • Simona Halep și-a anunțat retragerea din tenis. Sportiva ia în calcul cel mai rău scenariu: „Nu ştiu cum mă voi descurca”

Simona Halep și-a anunțat retragerea din tenis. Sportiva ia în calcul cel mai rău scenariu: „Nu ştiu cum mă voi descurca”

Simona Halep și-a anunțat retragerea din tenis. Sportiva ia în calcul cel mai rău scenariu: „Nu ştiu cum mă voi descurca”

Simona Halep a anunțat când se va retrage din tenis, după aproximativ un an și jumătate de când a fost suspendată, în urma scandalului de dopaj. Recent, sportiva a aflat că, în luna februarie, va fi judecată de TAS.

Gallery

Simona Halep a anunțat când va avea loc retragerea sa din tenis, după ce a aflat că va pierde meciuri importante anul următor. Sportiva speră, totuși, să i se facă dreptate și continuă să își susțină nevinovăția.

Simona Halep și-a anunțat retragerea

În ciuda faptului că vorbește mereu despre faptul că nu s-a dopat intenționat, nu poate să nu se gândească la finalul carierei sale, care ar putea să nu aibă loc din propria dorință.

În ultimele 18 luni, Simona Halep a mai intrat pe terenul de tenis doar pentru a se antrena. În ciuda pedepsei și a acuzațiilor foarte dure, aceasta și-a jucat și ultima carte și așteaptă audierile care vor avea loc la TAS, în luna februarie.

Simona Halep nu vrea să i se încheie cariera, dar, dacă pedeapsa nu îi va fi micșorată, nu va avea de ales decât să se retragă.

„Dacă vor fi patru ani, nu ştiu cum mă voi descurca. Probabil că va fi sfârşitul carierei mele. Da. Şi pentru ceva ce nu am făcut şi nu este din vina mea, este şi mai catastrofal. Mi-a fost greu, pentru că mereu am avut încredere în echipele mele, în echipele anterioare şi în toţi cei cu care lucrez (...) Încrederea mea este, acum, un pic zdruncinată”, a precizat aceasta, pentru un post de televiziune.

Simona Halep a depus apel la TAS

Fosta soție a lui Toni Iuruc a încercat să își demonstreze nevinovăția prin toate modalitățile posibile, dar nu a fost cu putință să scape de suspendare. Prin urmare, a făcut ultimul lucru ce mai ține de ea, și anume, să depună apel la TAS.

Aceasta speră ca instanța să accepte probele aduse de ea, să îi accepte nevinovăția și, prin urmare, să scape de suspendare. ITIA ceruse, inițial, suspendarea Simonei pentru o perioadă de șase ani, dar TAS a aprobat o suspendare de doar patru ani.

 

Sursa foto: Instagram, Profimedia Images, Getty Images  

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni