• PRO TV
  • (P) Must-have pentru iarnă - Ghete de zăpadă pentru fiecare femeie

(P) Must-have pentru iarnă - Ghete de zăpadă pentru fiecare femeie

(P) Must-have pentru iarnă - Ghete de zăpadă pentru fiecare femeie

Ne aflăm în plin sezon de iarnă, iar vacanța mult așteptată se apropie cu pași repezi. Însă pentru a ne simți bine, indiferent unde mergem, garderoba noastră trebuie să includă pe lângă articole vestimentare de sezon, și o pereche de ghete zăpadă damă.

Acestea își îndeplinesc cu succes rolul de protecție împotriva condițiilor aspre ale vremii, dar ne conferă și o notă stilată. Ce opțiuni sunt un must-have iarna aceasta și cum poți să le integrezi cu stil, află în continuare.

Cizme de zăpadă tip botine - echilibru perfect între stil și funcționalitate

Cine a zis că nu poți să arăți stylish și când zăpada își face apariția? Cizmele de zăpadă tip botine sunt o alegere perfectă pentru femeile care adoră să își păstreze fashion statement-ul chiar și în sezonul rece. Cu tălpici călduroși și impermeabilitate îmbunătățită, oferă protecție împotriva zăpezii și umezelii. De la modele casual la cele mai elegante, cizmele de zăpadă tip botine aduc un echilibru perfect între funcționalitate și stil, facilitând tranziția de la străzile aglomerate la birou cu eleganță și confort. Cum să le porți? Nu trebuie să îți faci griji, fiindcă aceste ghete zapada dama se asortează aproape în orice context. Ținând cont de modelul ales, bineînțeles. Un model asemănător renumitelor botine UGG se pretează a fi purtat la job sau în oraș alături de blugii preferați. Un model mai înalt, cu aspect de piele întoarsă, se poate transforma într-un accesoriu statement atunci când îl asortezi cu rochii vaporoase de iarnă.

​Cizme de zăpadă - clasice și comode, mereu la modă

Nu se poate vorbi despre iarnă fără a menționa cizmele de zăpadă clasice. Acestea nu sunt doar încălțămintea ideală pentru zilele reci. Devin perfecte pentru orice aventură de iarnă, fie că mergi la o plimbare în parc sau te îndrepți spre pârtia de schi. Avantajul major? Picioarele tale vor fi calde și confortabile, chiar și atunci când vremea decide să fie mai puțin prietenoasă. Sunt confecționate din materiale de calitate, cu izolare termică și rezistență la umezeală. Cum să le porți? Cu blugi groși și un pulover călduros pentru un look relaxat și practic când te îndrepți spre destinația de vacanță. Pentru zilele în care vremea devine mai aspră, combină-le cu pantaloni de schi, pulover flecee și o jachetă din puff pentru mai multă căldură și confort.

​Ghete de zăpadă - o abordare urbană a confortului iernii

Ghetele de zăpadă reprezintă varianta urbană a încălțămintei de iarnă, fiind perfecte pentru deplasări frecvente în oraș. Cu un design mai jos și aspect modern, oferă confort și rezistență în fața condițiilor de iarnă. Mimează perfect stilul ghetelor clasice, dar prezintă în același timp caracteristicile cizmelor de zăpadă. Au un design sportiv, iar elementele de blăniță sintetică ce le decorează, adaugă un farmec aparte ținutelor. Fiind ușoare și flexibile, sunt potrivite pentru femeile active care doresc să-și păstreze aspectul chic în iernile geroase.

Indiferent cât de mult scad temperaturile, ghetele de zăpadă sunt esențiale în garderoba de iarnă. Iar alegerea unui model potrivit, te va ajuta să transformi frigul și zăpada într-o ocazie de a-ți etala stilul. Ce modele alegi, depinde de nevoile și preferințele tale. Însă designerii au avut grijă să ne ofere cizme de zăpadă care să îndeplinească toate cerințele sezonului. Cu o gamă diversificată de opțiuni, alege articolele care se potrivesc cel mai bine gusturilor tale și pregătește-ți garderoba pentru iarnă cu un plus de stil și confort.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni