• PRO TV
  • Motivul pentru care Dinu Darius Lupaș și-a omorât tatăl. Detaliile înfiorătoare ale crimei din Beiuș

Motivul pentru care Dinu Darius Lupaș și-a omorât tatăl. Detaliile înfiorătoare ale crimei din Beiuș

Motivul pentru care Dinu Darius Lupaș și-a omorât tatăl. Detaliile înfiorătoare ale crimei din Beiuș

În urmă cu câteva zile, la Beiuș, a avut loc o crimă care a îngrozit o țară întreagă. Dinu Darius Lupaș, un tânăr în vârstă de 25 de ani, și-a înjunghiat mortal tatăl, apoi și-a aplicat singur mai multe lovituri de briceag, pe abdomen, torace și gât.

Gallery

​Zilele trecute, în localitatea Biuș, a avut loc o crimă care a îngrozit și șocat o țară întreagă. Dinu Lupaș, un cunoscut om de afaceri din zona Bihorului, a fost ucis cu sânge rece de propriul fiu, Darius Lupaș. Acesta, după ce și-a înjunghiat tatăl de mai multe ori, și-a aplicat mai multe lovituri de briceag în torace, abdomen, membre și gât. 

La scurt timp după tragedie, unii locuitori ai blocului în care a avut loc masacrul, au ieșit în spațiul public și au făcut mai multe dezvăluiri absolut șocante. Potrivit acestora, afaceristul și cu fiul său ar mai fi avut conflicte în trecut, însă nimeni nu s-a așteptat ca vreuna dintre dispute să escaladeze într-o astfel de scenă, parcă desprinsă din filme. 

Ce l-a făcut pe Dinu Darius Lupaș să își omoare tatăl

Locuitorii blocului în care s-a desfășurat crima au vorbit inclusiv despre motivul pentru care bărbatul de 25 de ani și-a omorât tatăl. Potrivit declarațiilor acestora, totul ar fi pornit din cauza unei femei, mai exact o presupusă amantă a lui Dinu Lupaș, notează oradea24.ro.

Martorii povestesc că „Dinuțu”, așa cum îl alintau pe băiatul de 25 de ani, ar fi aflat că tatăl lui are o aventură cu o altă femeie. În acel moment, acesta și-ar fi ieșit din minți, iar în timpul disputei, ar fi scos briceagul și l-ar fi înjunghiat pe tatăl său în gât și în torace. 

Comunicatul transmis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor

„La faţa locului s-au deplasat organele de poliţie din cadrul I.P.J. Bihor, ocazie cu care s-a stabilit faptul că inc. L.D.D. i-a aplicat tatălui său L.M.D., în vârstă de 53 de ani, mai multe lovituri cu un cuţit tip briceag la nivelul gâtului şi al toracelui, provocându-i plăgi înţepate, tăiate, penetrante toracice cu interesare viscerală (cord) şi plăgi cervicale cu interesare arterială, în timp ce se aflau în apartamentul unde locuiau de pe str. Ion Bradu, după care inculpatul L.D.D. şi-a autoprovocat la nivelul corpului mai multe plăgi tăiate”, se arată în comunicatul trimis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor.

Sursă foto: Facebook, bihon.ro

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni