• PRO TV
  • Andreea Bănică a ajuns, de urgență, la spital: „Îmi venea să plâng”. Artista se confruntă cu o problemă care i-a mai dat bătăi de cap

Andreea Bănică a ajuns, de urgență, la spital: „Îmi venea să plâng”. Artista se confruntă cu o problemă care i-a mai dat bătăi de cap

Andreea Bănică a ajuns, de urgență, la spital: „Îmi venea să plâng”. Artista se confruntă cu o problemă care i-a mai dat bătăi de cap

Andreea Bănică a ajuns, de urgență, la spital, după ce durerile au început să se simtă din ce în ce mai puternic. Soția lui Lucian Mitrea le-a povestit urmăritorilor ei ce s-a întâmplat.

 

Gallery

​Andreea Bănică a ajuns la spital, de urgență, într-o seară, după ce durerile de cap au devenit din ce în ce mai puternice. Artista a fost nevoită să își facă unele investigații mai amănunțite, pentru a afla, cu exactitate, de la ce a pornit totul.

Andreea Bănică a ajuns, de urgență, la spital

Ieri, aproape de orele serii, Andreea Bănică a postat o fotografie îngrijorătoare. Aceasta se afla pe patul de spital, așteptând să facă un RMN. Artista și-a dat seama că ceva nu este în regulă, deoarece a avut aceleași simptome ca acum câteva luni.

Prin urmare, a fost nevoită să își facă un RMN și să meargă la un ortoped, pentru a afla, cu exactitate, ce declanșează durerile îngrozitoare.

„Ieri am ajuns cu dureri mari la clinică. Se pare că mai rău decât am fost în vară. Ieri m-a durut îngrozitor capul, mai că îmi venea să plâng! Nu mi-a trecut cu nimic! Am făcut fizioterapie, apoi mi-au analizat postura. Clar ceva m-a descentrat. Am de făcut un RMN, iar mai pe seară merg din nou la ortoped. Super, ce să zic?”, a scris Andreea Bănică, pe contul ei de Instagram.

Andreea Bănică vrea să își facă o intervenție estetică

Recent, Andreea Bănică a recunoscut că își dorește o intervenție estetică, nu foarte complicată, deoarece consideră că, fizic, ar putea îmbunătăți ceva la ea. Cu toate acestea, soțul ei, Lucian Mitrea, nu este de acord cu acest aspect și i-a sugerat să mai aștepte.

„Este o necesitate la un moment dat, pentru femei, depinde și de piele, depinde de foarte multe lucruri. Odată cu vârsta cedează foarte multe lucruri și dacă putem să ne ajutăm, de ce nu?! La fel, soțul meu spune că este OK. Îl ascult, încă”, a povestit artista, conform Cancan.

 

Sursa foto: Instagram  

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni