• PRO TV
  • De ziua ei, Taylor Swift a petrecut cu Blake Lively. Cele două prietene au fost irezistibile în ținute demne de catwalk

De ziua ei, Taylor Swift a petrecut cu Blake Lively. Cele două prietene au fost irezistibile în ținute demne de catwalk

De ziua ei, Taylor Swift a petrecut cu Blake Lively. Cele două prietene au fost irezistibile în ținute demne de catwalk

Taylor Swift a împlinit 34 de ani în data de 13 decembrie 2023. Celebra cântăreață a sărbătorit la clubul de noapte „The Box” din Manhattan (New York), alături de prietenii ei, printre care și actrița Blake Lively.

Vedeta pop a fost fotografiată în New York, miercuri seară, înainte de petrecerea de ziua ei. Taylor Swift s-a aflat în compania lui Blake Lively, Keleigh Sperry și Miles Teller. Cântăreața a fost irezistibilă într-o rochie mini, de culoare neagră și cu aplicații strălucitoare de la Clio Peppiat, în valoare de 2.335 de dolari. Recent, brandul Clio Peppiatt a devenit popular când două personaje din serialul „The White Lotus” au purtat rochiile designerului în sezonul doi, scrie people.com.

Swift și-a accesorizat ținuta cu o mini geantă argintie și cu o pereche de sandale negre cu toc înalt. Bineînțeles, nu putea lipsi rujul roșu, devenit emblematic pentru ea. 

Fanii au fost cuceriți de apariția ei: 

„Este o femeie foarte frumoasă, cu o voce grozavă”; Wow, ce picioare frumoase are!” , Este atât de creativă!”, „Îmi place rochia ei! Luna, stelele, cerul de la miezul nopții”, sunt doar câteva dintre reacții. 

Gallery

Prietena ei, Blake Lively, s-a făcut remarcată într-o ținută alcătuită în întregime din piele neagră. Cu un decolteu generos, proaspăta mămică a zâmbit larg în fața paparazzilor. (Vezi galeria foto)

Look-ul protagonistei din „A Simple Favor” a fost spectaculos, datorită cizmelor înalte din piele de la Christian Louboutin și bijuteriilor din aur pe care și le-a ales pentru această ocazie. 

Lively și Swift au fost văzute anterior împreună la premiera din Londra a filmului „Renaissance: A Film by Beyoncé”, pe 30 noiembrie.

După premieră, Lively a împărtășit un carusel de fotografii, care includea și o imagine în care își îmbrățișează cea mai bună prietenă, în timp ce stăteau împreună pe o canapea albastră. Cântăreața „Lavender Haze” a purtat o rochie argintie, iar Lively - un blazer Chanel și o fustă asortată. (vezi galeria de mai sus)

Sursă foto: Getty Images  

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni