• PRO TV
  • O femeie care a fost declarată moartă pentru 7 minute, virală pe TikTok: ”Pot să vă povestesc cum arată Raiul”

O femeie care a fost declarată moartă pentru 7 minute, virală pe TikTok: ”Pot să vă povestesc cum arată Raiul”

O femeie care a fost declarată moartă pentru 7 minute, virală pe TikTok: ”Pot să vă povestesc cum arată Raiul”

O tânără a dezvăluit că, după ce s-a înecat în piscină, a fost declarată moartă pentru 7 minute și, înainte să se trezească, a văzut cum arată viața de apoi.

O femeie care a supraviețuit unui accident la înot pe când era copil știe cum arată viața de apoi, mărturisind că ”am fost în Rai și m-am întors”. Aceasta a povestit pe TikTok cum aproape a murit la petrecerea la piscină a familiei la vârsta de cinci ani, iar experiența a făcut-o să creadă că există o viață de apoi.
”Pot să vă povestesc cum arată Raiul. Am murit la 5 ani și apoi am revenit. Nu am mai spus nimănui povestea asta. Dacă mă credeți, bine. Dacă nu, este ok. Știu ce am experimentat și știu că este real”.

@theonewhounderstands24 I wemt to heaven and came back! #heavenisreal#heavenexperience#godisgood#godoflove#healingjourney #godsvoiceisspeaking#goldengatesofheaven ♬ original sound - the one who loves you


În fiecare vară, familia fetei obișnuia să dea o petrecere uriașă la piscină pentru toate rudele, multe dintre acestea având slujbe în serviciile de urgență/
”Jumătate din familia mea sunt pompieri, membri SWAT, polițiști, medici”.
Mama ei, care era ocupată cu pregătirile, a dat-o în grija cuiva și i-a spus să nu intre în piscină, știind că era predispusă la crize epileptice.
”Am ajuns în piscină cu verii mei și am făcut un concurs de sărituri”.
Femeia recunoaște că nu-și amintește să se fi înecat, dar își amintește cum ”a murit”.
”Am ieșit din trupul meu și m-am văzut pe mine zăcând pe jos, cu trei oameni deasupra mea. Erau unchiul, tata și mama. Cineva îmi făcea manevre de resuscitare. Îmi amintesc că a venit o ambulanță, s-a apropiat de piscină și m-a luat.
Dintr-o dată, femeia a văzut ”o lumină albă, strălucitoare” și s-a simțit ca și cum plutea pe nori. ”Am fost absorbită printr-un fel de tunel apoi am țâșnit deasupra norilor.
Mă simțeam atât de împăcată. Simțeam iubire și grijă, deși nu era nimeni în preajma mea. Pluteam pe nori care erau de toate culorile, era minunat”.
Mai apoi, a ajuns la niște porți imense. ”Eram uluită de cât de mari erau”.
Când s-a apropiat, a văzut-o pe străbunica ei, care se afla într-o mulțime de 400 de oameni.
”M-am uitat la ea, m-am uitat la ceilalți oameni și i-am zis: Buni, nu cred că sunt pregătită. Ea s-a întins să mă ia de mână și chiar când vârfurile degetelor noastre aproape erau să se atingă, o lumină puternică a venit și m-a împins înapoi”.
Femeie mai spune, în video-ul de pe TikTok, că s-a întors în corpul ei, apoi s-a trezit la spital simțindu-se de parcă ar fi fost împunsă cu o mulțime de ace.
”Sper ca oamenii să înțeleagă că Raiul există. Am murit pentru șapte minute și m-am întors”.

Foto: TikTok @theonewhounderstands24

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni