• PRO TV
  • Ce a putut să spună artistul Oscar, după ce a aflat că fetele din Lupeni și-au dorit ca versurile din melodia lui să fie inscripționate pe cruce

Ce a putut să spună artistul Oscar, după ce a aflat că fetele din Lupeni și-au dorit ca versurile din melodia lui să fie inscripționate pe cruce

Ce a putut să spună artistul Oscar, după ce a aflat că fetele din Lupeni și-au dorit ca versurile din melodia lui să fie inscripționate pe cruce

În urmă cu câteva zile a avut loc un incident tragic, în Lupeni. Două fete în vârstă de 15 ani au decis să își pună capăt zilelor, aruncându-se de pe o fabrică dezafectată. Acestea au recurs la gestul necugetat din cauza jignirilor primite de la colegi și prieteni.

Gallery

​Două fete în vârstă de 15 ani, din județul Hunedoara, au decis să se sinucidă împreună, după ce au primit jigniri și vorbe grele din partea colegilor de clasă. Elevele s-au aruncat în gol de pe o clădire abandonată din Lupeni și, astfel, și-au pus capăt zilelor. 

La locul faptei, anchetatorii au găsit un pachet de țigări, dar și bilețele pe care fetele și-au scris ultimele dorințe. Acestea au cerut să fie înmormântate împreună și să se inscripționeze pe crucea lor câteva versuri din piesele artistului Oscar. 

Când a văzut ceea ce s-a întâmplat, artistul a tras un semnal de alarmă, pe rețelele de socializare. Fiind urmărit de mulți copii, tânărul le-a cerut acestora să vorbească, atunci când simt că trec prin situații greu de depășit:

„Tocmai am văzut știrea despre cele două fete care s-au sinucis și au lăsat un bilețel în care au precizat că ar vrea ca niște versuri dintr-o piesă de-ale mele să le fie pe cruce. Vreau în primul rând să transmit condoleanțe familiilor și apropiaților fetelor. În al doilea rând, aș vrea să aduc aminte tuturor persoanelor care mă ascultă faptul că, indiferent cât de grea devine viața sau cât de triști vă simțiți, nu sunteți singuri. Vorbiți cu un membru al familiei, prieten și, dacă e cazul, căutați chiar ajutor extern specializat. 

Trebuie să înțelegeți că darul vieții este cel mai de preț lucru pe care îl avem și, oricât de greu ar fi, trebuie să găsim în noi puterea de a merge mai departe. Misiunea mea ca artist este să transmit emoții prin piesele mele, în care să vă regăsiți și în care să vă găsiți motivația zilei de mâine. Sper ca tragedia asta să ajute tinerii care se află în astfel de momente să caute și să accepte ajutor”, a spus artistul pe InstaStory.

Foto: Instagram, Știrile PRO TV, Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni