• PRO TV
  • Cum arată bustul Sânzianei Buruiană după aproape 8 ani de alăptat încontinuu. Fotografii incendiare în costum de baie

Cum arată bustul Sânzianei Buruiană după aproape 8 ani de alăptat încontinuu. Fotografii incendiare în costum de baie

Cum arată bustul Sânzianei Buruiană după aproape 8 ani de alăptat încontinuu. Fotografii incendiare în costum de baie

Sânziana Buruiană a recunoscut de mai multe ori că își alăptează fiicele, chiar dacă acestea au 7, respectiv 3 ani. Iată ce a spus în ultimul interviu acordat!

Gallery

​Sânziana Buruiană este una dintre cele mai cunoscute persoane publice din România. Aceasta s-a făcut remarcată la începutul anilor 2000, atunci când apărea la diverse emisiuni TV alături de Simona Senzual și Andreea Tonciu. Dacă la acea vreme cele trei erau bombele sexy ale showbizului românesc, acum fiecare s-a așezat la casa ei. 

Sânziana Buruiană nu doar că s-a căsătorit, ci are și două fete absolut superbe: Izabela și Antonia. Chiar dacă copilele au împlinit 7, respectiv 3 ani, diva continuă să le alăpteze și susține că nu se va opri până acestea nu vor spune că își doresc să se oprească din a consuma lapte matern:

„Pe 1 ianuarie anul viitor împlinesc opt ani de când alăptez non stop. Nu mă opresc, le dau până vor dori ele să se oprească. Nu are ce să le cauzeze că stau amândouă bine cu imunitatea”, a mărtirisit Sânziana, pentru Click!

Cu toate că alăptează de aproape 8 ani de zile, Sânziana nu se teme să se afișeze în costum de baie ori de câte ori are ocazia. În ultimele sale fotografii postate, oamenii au putut să observe cum arată sânii acesteia.

VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS CUM ARATĂ BUSTUL SÂNZIANEI BURUIANĂ DUPĂ APROAPE 8 ANI DE ALĂPTAT ÎNCONTINUU

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni