• PRO TV
  • Reacția șocantă a unei tinere după ce părinții ei au refuzat să-i achite cheltuielile pentru nuntă: „Nici măcar nu păreau să își ceară scuze!”

Reacția șocantă a unei tinere după ce părinții ei au refuzat să-i achite cheltuielile pentru nuntă: „Nici măcar nu păreau să își ceară scuze!”

Reacția șocantă a unei tinere după ce părinții ei au refuzat să-i achite cheltuielile pentru nuntă: „Nici măcar nu păreau să își ceară scuze!”

O tânără a devenit virală pe TikTok, acolo unde a atras numeroase reacții negative după ce le-a povestit internauților că le-a cerut părinților să nu participe la nunta ei. Motivul? Au refuzat să-i plătească acesteia toate cheltuielile pe care le implică o nuntă.

„Părinții mei refuză să plătească pentru nunta mea de vis așa că le-am spus să nu vină deloc”, a spus tânăra.

Părinții fetei au încercat să-i explice că ea și viitorul soț ar trebui să se ocupe de costurile nunții și asta pentru că amândoi au slujbe bine plătite. Mireasa a fost însă de altă părere.

Tânăra a spus că întotdeauna a visat la nunta ei și s-a gândit cum se va îmbrăca sau ce flori va avea în cea mai specială zi din viața ei. Când le-a dat vestea logodnei părinților ei, a fost surprinsă că aceștia nu au menționat nimic despre plata nunții.

Când fata le-a cerut acestora să-i plătească nunta, părinții i-au spus că se confruntă cu probleme financiare și, prin urmare, nu-și puteau permite o astfel de cheltuială.

 Aceasta s-a înfuriat atât de tare încât le-a cerut acestora să nu participe la nuntă.

 „Dintr-odată, nunta la care am visat toată viața mea, a dispărut pur și simplu. Nici măcar nu păreau să își ceară scuze! Am încercat să mă înțeleg cu ei, am încercat să le explic cum stau lucrurile, dar nu au auzit nimic", a mai spus tânăra.

Ea le-a explicat internauților că ea și soțul ei tocmai își cumpăraseră o casă nouă și plănuiau să aibă copii și, prin urmare, nu-și puteau permite să plătească și pentru nuntă, scrie Express.co.uk.

Părinții ei au reiterat că pur și simplu nu-și puteau permite o astfel de cheltuială, dar că vor încerca să ajute cuplul în alte moduri.

„Lipsa lor de empatie m-a enervat foarte tare și, în cele din urmă, le-am spus că dacă nu vor să participe financiar la nuntă, atunci să nu se mai obosească să vină. De atunci, am tăiat legăturile și sunt ok cu alegerea mea”, a conchis tânăra.

Internauții n-au fost însă de aceeași părere și chiar s-au arătați șocați de gestul fetei. „Este ceva ce vei regreta profund de-a lungul anilor”, „Nu pot să cred că nu le-ai oferit părinților tăi o invitație la nuntă din cauza banilor”, „Nu este trist că tătal tău nu te va conduce la altar?”, „Asta spune mult despre tine și despre valorile tale”, sunt câteva dintre comentariile postate de internauți.

 Foto: Shutterstock

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni