• PRO TV
  • Viviana Sposub se întoarce în America, la scurt timp după despărțirea de George Burcea. Care a fost motivul pentru care a stat peste ocean șase luni

Viviana Sposub se întoarce în America, la scurt timp după despărțirea de George Burcea. Care a fost motivul pentru care a stat peste ocean șase luni

Viviana Sposub se întoarce în America, la scurt timp după despărțirea de George Burcea. Care a fost motivul pentru care a stat peste ocean șase luni

Se pare că Viviana Sposub nu poate sta departe de Statele Unite ale Americii și are de gând se întoarcă peste ocean, în scurt timp. Tot acolo s-a stabilit și George Burcea, de câteva săptămâni.

Gallery

Viviana Sposub a fost plecată aproximativ o jumătate de an, în Statele Unite ale Americii, iar întoarcerea sa a dus la apariția mai multor speculații. Aceasta a vrut să lămurească lucrurile și a spus cum a stat totul, de fapt.

Viviana Sposub a avut viză de turist pentru America

I-a plăcut atât de mult acolo, încât vrea să revină. Viviana Sposub a mărturisit că nu a fost plecată peste ocean în căutarea unui loc de muncă acolo, ci a fost doar ca turistă, însoțindu-l pe George Burcea, care avea de rezolvat mai multe chestiuni profesionale.

În cadrul unui interviu acordat pentru Ego, fosta iubită a lui George Burcea a declarat că a revenit în România, deoarece viza nu îi permitea să mai rămână și, mai mult decât atât, a avut o viză de turist, motiv pentru care, nu se putea pune vorba de căutarea vreunui loc de muncă.

„Am stat, într-adevăr, destul de mult plecată, cel puțin jumătate de ani am fost peste mări, țări și oceane. M-am simțit foarte bine acolo. Viza nu mi-a permis să stau mai mult, așa că, am revenit în țară. Cu toate acestea, aveam câteva proiecte pe care trebuia să le termin.

Cu viza de turist poți doar să fii turist. M-am plimbat peste tot. Am fost în New York, Las Vegas, Los Angeles. Mă bucur că timpul mi-a permis și a fost o experiență de neuitat!”, a povestit fosta iubită a lui George Burcea.

Viviana Sposub va reveni în State, prima dată pentru o vacanță

În curând, își va face, din nou, bagajele pentru America,vivin dar, de această dată, urmează să plece în vacanță. Nu exclude posibilitatea ca, ulterior, să se mute acolo, pentru a se realiza profesional și peste ocean.

Plănuiesc să mă întorc în America pentru vacanță, deocamdată, iar, în viitor, poate să încerc ceva acolo, când o să îmi fac o altfel de viză. Am văzut că s-a scris, deseori, în presă, că m-am dus pentru job-uri acolo, dar nu este adevărat!”, a mai declarat aceasta.

 

Sursa foto: Instagram, Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni