• PRO TV
  • Mama Geta intervine în scandalul dintre Culiță Sterp și Babi Minune. Ce mesaj i-a transmis fiului ei, în văzul tuturor

Mama Geta intervine în scandalul dintre Culiță Sterp și Babi Minune. Ce mesaj i-a transmis fiului ei, în văzul tuturor

Mama Geta intervine în scandalul dintre Culiță Sterp și Babi Minune. Ce mesaj i-a transmis fiului ei, în văzul tuturor

Mama Geta nu a stat cu mâinile în sân, după ce Babi Minune i-a transmis un mesaj dur lui Culiță Sterp. Totul a pornit de la o neînțelegere legată de o melodie lansată în urmă cu câțiva ani.

Gallery

Culiță Sterp a avut un schimb de replici cu Babi Minune, luând decizia de a lansa o melodie pe care acesta o lansase, în urmă cu ceva timp. Babi Minune nu a fost de acord cu decizia artistului și și-a spus părerea, doar că și mama Geta a avut ceva de spus.

Gallery

Mama Geta, de partea lui Culiță Sterp, în scandalul cu Babi Minune

Zilele trecute, Culiță Sterp a povestit, în mediul online, faptul că a cumpărat o piesă, a filmat-o, iar toate acestea au costat câteva mii de euro bune. Ulterior, a aflat că și Babi Minune a lansat aceeași piesă, acum câțiva ani, dar, din moment ce a plătit o sumă generoasă, are de gând să o lanseze.

Babi Minune nu a fost de acord cu acest lucru, specificând că drepturile de autor sunt ale lui și, mai mult decât atât, a fost deranjat de faptul că fiul mamei Geta nu a vrut să îl contacteze în legătură cu acest subiect, afirmație negată de Culiță, la scurt timp după aceea.

Culiță a lansat piesa și, la scurt timp, mama Geta i-a lăsat un mesaj de susținere fiului ei, așa cum face de fiecare dată: „Un cântec prea frumos, iar tu, Culiță, super talentat! Te iubește mama mult de tot”, a reacționat mama Geta, în mediul online.

Cum explică artistul decizia de a lansa piesa

După mesajul postat de Babi Minune, Culiță Sterp a povestit că a luat legătură cu mai mulți oameni din industrie, cu care a lucrat pentru piesa respectivă, primind acordul de a o lansa și el.

„E lansată la canalul lui ea Fane. L-am sunat pe nea Fane, i-am spus că e o încurcătură aici cu piesa, pe care mi-a dat-o respectivul și  a zis nea Fane «Da, Culiță, asta e, poți s-o faci liniștit acum, ce putem să facem dacă ai plătit-o, dacă ai făcut videoclip, ai făcut tot la ea» și mi-a dat voie s-o fac, el mi-a dat acordul, că altfel nici nu mai demaram chestia asta ca să o lansez”, a declarat Culiță.

 

Sursa foto: Facebook, Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni