• PRO TV
  • Un tânăr a trecut prin cea mai dureroasă operație estetică pentru a deveni mai înalt: „A costat doar 140.000 de lire sterline”

Un tânăr a trecut prin cea mai dureroasă operație estetică pentru a deveni mai înalt: „A costat doar 140.000 de lire sterline”

Un tânăr a trecut prin cea mai dureroasă operație estetică pentru a deveni mai înalt: „A costat doar 140.000 de lire sterline”

Un columbian a cheltuit o mică avere pentru a-și rezolva unul dintre cele mai mari complexe ale sale. Yeferson Cossio a trecut „prin cea mai dureroasă operație estetică”, dar e mândru că a reușit să fie mai înalt cu 15 cm.

Gallery

​Yef, așa cum îl știu milioanele de urmăritori, a povestit despre experiența chinuitoare pe conturile sale de socializare. Tânărul de 29 de ani este un influencer celebru și obișnuiește să se laude cu stilul său de viață luxos.

View this post on Instagram

A post shared by Yef (@yefersoncossio)

Operația brutală presupune ruperea oaselor și introducerea unor tije metalice.

Medicii de la spitalul de Chirurgie unde tânărul s-a operat au explicat că organismul „continuă să producă țesut nou în spațiul” creat de dispozitivul extern, iar acest lucru continuă „până când este generată lungimea dorită de os”.

Cossio a trebuit să îndure un proces dureros de alungire a oaselor timp de 152 de zile, acestea fiind separate cu un milimetru pe zi.

@yefersoncossio Broma de la sangre falsa a mi hermana. @Cintia Cossio ♬ original sound - Yef

Pacienții care trec printr-o astfel de intervenție au nevoie, de asemenea, de fizioterapie pentru a învăța cum să își folosească corect noile picioare și pentru a evita apariția durerilor de spate sau a unui mers neobișnuit.

„Nu sunt un pitic, dar nu sunt nici prea înalt. Da, picioarele mele sunt frumoase, dar le urăsc ... Sunt conștient că nu sunt singura persoană care are nemulțumiri legate de anumite părți ale corpului, însă eu am destui bani pe care să-I folosesc pentru a schimba asta”, a spus tânărul potrivit Express.co.uk.

Fotografii: Instagram/TikTok

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni