• PRO TV
  • O mamă a cinci copii face senzație pe platformele pentru adulți cu bustul imens. Aceasta a investit zeci de mii de euro în sâni, pentru a atrage bărbații

O mamă a cinci copii face senzație pe platformele pentru adulți cu bustul imens. Aceasta a investit zeci de mii de euro în sâni, pentru a atrage bărbații

O mamă a cinci copii face senzație pe platformele pentru adulți cu bustul imens. Aceasta a investit zeci de mii de euro în sâni, pentru a atrage bărbații

O femeie din Statele Unite ale Americii, din Virginia de Vest, face senzație pe platformele pentru adulți, după ce a cheltuit o sumă de bani uriașă, pentru a-și face bustul imens.

Gallery

​Demora Avarice, mamă a cinci copii, în vârstă de 37 de ani, atrage bărbații ca un magnet pe platformele pentru adulți, după ce a plătit peste 50.000 de dolari pentru mai multe intervenții chirurgicale la nivelul sânilor.

Demora Avarice face senzație cu sânii săi uriași, pe platformele pentru adulți

Pentru a fi pe placul bărbaților care frecventează platformele pentru adulți, Demora Avarice a plătit peste 55.000 de dolari pentru a-și transforma radical corpul. Mai exact, și-a injectat grăsime în bust, ajungând la mărimea W, și, chiar dacă trupul ei a suferit transformări foarte mare, este cum nu se poate mai fericită de rezultatul pe care l-a obținut.

Mai mult decât atât, conform Daily Star, aceasta și-a micșorat și talia, iar o intervenție chirurgicală extinsă a făcut-o să scadă două mărimi la haine.

„De la un bust mic la unul uriaș. Pot trece prin tot felul de lucruri și este mai greu decât v-ați putea imagina”, a povestit aceasta pentru sursa menționată.

Demora a început să facă bani postând pe bloguri

Se pare că americanca nu a luat această decizie degeaba, ci pentru că avea nevoie de bani. În anul 2011, a început să scrie pe blog, pentru a face „niște bani în plus”, în timp ce soțul său studia dreptul. Subiectul abordat este și cel care a făcut-o să scoată zeci de mii de euro din buzunar, mai târziu.

„Blogul meu era despre modalități de a-mi îmbunătăți bustul în mod natural – un subiect care m-a interesat foarte mult. Am avut un succes decent încercând suplimente din plante, pentru a-mi mări sânii.

Aveam copii între doi și nouă ani, tocmai trecusem printr-o histerectomie și trebuia să lucrez pentru că Grievence nu putea să aibă un job în timp ce studia”, a mai povestit aceasta.

Deoarece soțul ei nu putea aduce bani în casă, a susținut-o în alegerea pe care a făcut-o, reușind, în acest fel, să scape de problemele financiare.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni