• PRO TV
  • Ce au făcut adolescentele care s-au sinucis la Lupeni, cu o zi înainte de tragedie

Ce au făcut adolescentele care s-au sinucis la Lupeni, cu o zi înainte de tragedie

Ce au făcut adolescentele care s-au sinucis la Lupeni, cu o zi înainte de tragedie

Două eleve în vârstă de 15 ani au decis să își pună capăt zilelor în urmă cu câteva zile, aruncându-se de pe o clădire înaltă de 20 de metri. Acestea au recurs la gestul necugetat din cauza unor jigniri primite de la colegii de clasă.

Gallery

Două eleve de clasa a IX-a au recurs la suicid în urmă cu câteva zile, după ce au primit jigniri și cuvinte urâte din partea colegilor. Acestea s-au aruncat în gol de la 20 de metri, de pe o clădire abandonată din Lupeni. Deși și-au anunțat părinții că vor recurge la acest gest necugetat, aceștia nu au reușit să ajungă la timp pentru a le opri. 

După moartea celor două tinere, în spațiul public au ieșit la iveală mai multe detalii neașteptate despre modul în care fetele și-au petrecut ultimele zile din viață. Cu doar o zi înainte de tragedie, acestea au participat la o petrecere alături de mai mulți prieteni și colegi, unde s-au filmat dansând și au postat imaginile pe rețelele de socializare. 

Mai mult decât atât, una dintre tinere a ajuns acasă după miezul nopții și a avut o dispută cu părinții ei, din cauza orei târzii la care s-a întors acasă. Supărată, aceasta a sunat la 112 și a cerut ajutor, afirmând că este agresată fizic de părinți. 

La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție care a constatat că a fost vorba despre o agresiune verbală, pentru care nu s-au aplicat sancțiuni. Totuși, oamenii legii au cerut ca familia să fie monitorizată în următoarea perioadă. 

Ce a spus mama uneia dintre tinere, după tragedie

Mama uneia dintre fete susține că întotdeauna a avut o relație bună cu copilul ei și că mereu discutau problemele adolescentine care o apasă. Însă, în ultima săptămână, s-a întâmplat un lucru bizar: Alexandra începuse să ascundă lucruri de părinții ei.

„Nu știu, că ea era foarte deschisă cu mine, îmi povestea tot ce se întâmpla, numai că în ultima săptămână nu mai era”, a spus mama Alexandrei la digi24.ro.

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni