• PRO TV
  • Cine este polițista din București care a salvat viața unei tinere bătute cu bestialitate la metrou: „S-a aruncat spre agresor”

Cine este polițista din București care a salvat viața unei tinere bătute cu bestialitate la metrou: „S-a aruncat spre agresor”

Cine este polițista din București care a salvat viața unei tinere bătute cu bestialitate la metrou: „S-a aruncat spre agresor”

O polițistă din București, aflată în timpul său liber, a salvat o tânără din mâinile unui bărbat care o bătea cu brutalitate chiar la stația de metrou Constantin Brâncoveanu. Iată cine este eroina și cum s-a întâmplat, de fapt, totul!

Violeta, o polițistă din București care se îndrepta marți dimineață spre serviciu, aștepta metroul la stația Constantin Brâncoveanu în momentul în care a auzit din mulțime un strigăt după ajutor.

Polițista și-a făcut imediat loc în toată agitația de pe peron și s-a îndreptat spre locul de unde auzise țipetele. Pe jos, culcată la pământ, se afla o tânără bătută cu bestialitate de un bărbat.

Aceasta a intervenit imediat, însă a fost și ea lovită, iar mai apoi agresorul a putut fi imobilizat cu ajutorul unui alt polițist aflat în timpul liber.

Ministerul de Interne a relatat, marţi seară, pe pagina de Facebook, incidentul șocant care a avut loc în Bucureşti.

„Ora 07:00, staţia de metrou Constantin Brâncoveanu. Lume multă şi grăbită. Printre aceste persoane şi Violeta, colega noastră care lucrează la structura de relaţii publice a Poliţiei Române. În toată agitaţia şi zgomotul stradal au început să se audă strigătele disperate ale unei fete.

Poliţista s-a îndreptat spre locul de unde se auzeau strigăte de ajutor. „A văzut o fată culcată la pământ şi lovită cu bestialitate de un bărbat. Rapid şi-a făcut loc printre cei care se grăbeau spre gura de metrou şi s-a aruncat spre agresor oprind acţiunea acestuia asupra fetei. În cădere l-a prins de o mână şi a încercat să îl imobilizeze. Bărbatul s-a smucit şi a reuşit să se ridice.

Bărbatul, cunoscut cu afecţiuni psihice, a fost în cele din urmă imobilizat şi cu ajutorul unui alt poliţist aflat în timpul liber. După finalizarea intervenţiei şi conducerea acestuia la secţia de poliţie, colega noastră s-a îndreptat către locul de muncă (…) Pentru implicare şi pentru faptul că nu ai rămas nepăsătoare, îţi mulţumim”, au scris oficialii MAI.

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni