• PRO TV
  • Cele două fete care s-au sinucis la Lupeni au fost înmormântate. Gestul impresionant făcut de colegii de clasă

Cele două fete care s-au sinucis la Lupeni au fost înmormântate. Gestul impresionant făcut de colegii de clasă

Cele două fete care s-au sinucis la Lupeni au fost înmormântate. Gestul impresionant făcut de colegii de clasă

Cele două tinere de 15 ani care s-au sinucis aruncându-se de pe o clădire abandonată din Lupeni au fost înmormântate astăzi. Iată detaliile sfâșietoare!

Dubla tragedie din Lupeni a șocat o țară întreagă! Două fete în vârstă de 15 ani, eleve în clasa a IX-a au decis să își pună capăt zilelor aruncându-se de pe o clădire abandonată, care măsura 20 de metri. Acestea au recurs la acest gest necugetat după ce au primit jigniri și vorbe grele de la colegii de clasă. 

Acestea, în biletele de adio lăsate atât pe acoperișul clădirii, cât și pe rețelele de socializare, au cerut să fie înmormântate împreună. Părinții lor au respectat ultima dorință a fetelor, iar în cursul zilei de miercuri, 13 decembrie 2023, trupurile neînsuflețite au fost depuse la cimitir. 

Cum au venit la înmormântare colegii celor două tinere care s-au sinucis în Lupeni

Alexandra și Georgiana au recurs la suicid după ce prietenii și colegii le-ar fi jignit în repetate rânduri, după cum se arată în ultimul lor mesaj de pe rețelele de socializare. 

„Mă bucur că v-am cunoscut! Mulțumim că ne-ați jignit și că ne-ați făcut în toate felurile! Sunteți un grup toxic și veți fi în continuare! Ne omorâm din cauza voastră! Pa!”, este ultimul mesaj postat de fete pe o rețea de socializare, potrivit sursei citate.

Cu toate acestea, colegii și prietenii uneia dintre fete au venit la înmormântare purtând hanorace albe, care aveau imprimate chipul ei. 

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni