• PRO TV
  • Beatrice a fost condusă pe ultimul drum. Fotografiile sfâșietoare de la înmormântarea tinerei ucise de patronul magazinului la care lucra

Beatrice a fost condusă pe ultimul drum. Fotografiile sfâșietoare de la înmormântarea tinerei ucise de patronul magazinului la care lucra

Beatrice a fost condusă pe ultimul drum. Fotografiile sfâșietoare de la înmormântarea tinerei ucise de patronul magazinului la care lucra

Beatrice, tânăra în vârstă de 25 de ani care a fost ucisă de patronul magazinului la care lucra, a fost condusă pe ultimul drum. Oamenii care ar fi trebuit să danseze la botezul copilului ei au fost sfâșiați de durere.

Gallery

Beatrice este tânăra în vârstă de 25 de ani care, în urmă cu doar câteva zile, a fost ucisă de patronul magazinului la care lucra. Bărbatul de 72 de ani a înjunghiat-o pe femeia gravidă de nenumărate ori, apoi a încercat să o măcelărească, folosindu-se de o drujbă. La scurt timp după decesul victimei, criminalul din București și-a recunoscut fapta în fața polițiștilor, menționând că motivul pentru care a recurs la un asemenea gest este cunoscut doar de el și de Beatrice. 

Familia victimei a declarat că ucigașul ar fi fost îndrăgostit de ea și că nu ar fi suportat să o știe în brațele altui bărbat. Mai mult decât atât, mama lui Beatrice a mărturisit că fiica ei a fost agresată și în trecut de patronul magazinului. 

Beatrice a fost înmormântată, iar momentul a fost transmis live pe TikTok

Beatrice a fost condusă pe ultimul drum în cursul zilei de marți, 12 decembrie 2023. Familia și prietenii tinerei, în loc să își pregătească ținutele pentru botezul la care ar fi participat, au purtat haine de doliu și au vărsat râuri de lacrimi. 

Femeia de 25 de ani a fost înmormântată la cimitirul Glina din București, lângă mormântul bunicilor ei. Momentele sfâșietoare au fost transmise live pe TikTok, oamenii donând sume impresionante de bani pentru familia victimei. 

VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS IMAGINI DE LA ÎNMORMÂNTAREA LUI BEATRICE

Sursă foto: Facebook, TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni