• PRO TV
  • Cadou de mii de euro pentru Karmen, cu ocazia zilei de naștere. Fiica lui Adrian Minune a fost răsfățată de soț cu o surpriză de mii de euro

Cadou de mii de euro pentru Karmen, cu ocazia zilei de naștere. Fiica lui Adrian Minune a fost răsfățată de soț cu o surpriză de mii de euro

Cadou de mii de euro pentru Karmen, cu ocazia zilei de naștere. Fiica lui Adrian Minune a fost răsfățată de soț cu o surpriză de mii de euro

Karmen Simionescu, fiica lui Adrian Minune, va împlini 26 de ani și a avut parte de un cadou de senzație din partea soțului ei. Aceasta a demonstrat, încă o dată, cât este de iubită și de apreciată.

Gallery

Karmen Simionescu și-a serbat ziua de naștere, iar soțul ei s-a asigurat că va avea parte de un cadou pe care nu îl va uita niciodată. Acesta nu s-a uitat la bani și tot ce l-a interesat a fost fericirea artistei.

Karmen Simionescu a primit un cadou de mii de euro

Karmen a decis să își serbeze ziua de naștere cu două zile mai devreme, iar soțul ei a profitat de ocazie, pentru a-i oferi un cadou de senzație. Petrecerea a avut loc într-un restaurant de lux din București, iar fiica lui Adrian Minune a atras toate privirile cu ținuta pe care a ales-o.

Artista nu doar că a primit un buchet de trandafiri imens, dar a primit și un inel cu diamante, de la un brand de lux și apreciat de vedetele de peste ocean. Bogdan Căplescu nu a ținut cont de bani și a scos din buzunar câteva mii de euro.

Cum s-au cunoscut Karmen și soțul ei

Karmen și Bogdan Căplescu aveau câțiva prieteni comuni și se știau dinainte de a începe să formeze un cuplu. Cu toate acestea, a fost nevoie de mai mult timp, pentru ca aceștia să înceapă o relație.

În cadrul unui interviu acordat pentru Viva, Karmen a povestit că, în timpul unei ieșiri în club, acesta i-a spus că îi va fi soție, dar și că vor avea un copil împreună. Atunci, artista nu a crezut acest lucru, dar, după doar câteva luni, au început să fie împreună și a apărut și fiica lor.

De asemenea, cei doi își mai doresc un copil, mai ales că și fiica lor le-a cerut o soră, pentru a avea cu cine să se joace. Cu toate acestea, Karmen susține că, momentan, nu este pregătită pentru un copil, deoarece își dorește ca fiica ei să ajungă la o vârstă la care să se poată înțelege mult mai ușor cu ea.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni