• PRO TV
  • Irinel Columbeanu a fost ajutat cu bani, atunci când se aștepta mai puțin. Cine i-a trimis 3.000 de lei

Irinel Columbeanu a fost ajutat cu bani, atunci când se aștepta mai puțin. Cine i-a trimis 3.000 de lei

Irinel Columbeanu a fost ajutat cu bani, atunci când se aștepta mai puțin. Cine i-a trimis 3.000 de lei

Irinel Columbeanu a primit recent 3.000 de lei, pentru a reuși să își achite chiria la azilul de bătrâni la care este cazat. Iată cine l-a ajutat!

Gallery

​Irinel Columbeanu a fost unul dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri din România, acesta ieșind în evidență datorită experiențelor extravagante la care paritcipa la începuturile anilor 2000. Deși la acea vreme se bucura de admirația unor femei frumoase și putea să-și îndeplinească orice dorință financiară, acum abia trăiește de pe o zi pe alta, la azilul de bătrâni la care locuiește.

Mai multe persoane publice au tras un semnal de alarmă și au organizat live-stream-uri caritabile, pentru ca oamenii să îi trimită bani lui Irinel. Totuși, fostul milionar a avut parte de o surpriză când s-a trezit în cont cu 3.000 de lei. 

Apropiații lui Irinel Columbeanu au declarat că cumnatul lui de la Bacău i-a sărit în ajutor și i-a transferat acești bani, cu care fostul soț al Monicăi Gabor să își poată achita cheltuielile:

„Singurul din familia extinsă a lui Irinel care i-a trimis bani recent, adică 3.000 de lei, a fost cumnatul lui de la Bacău. Ei doi s-au înțeles foarte bine mereu pentru că el a fost și la nunta lui cu Moni când s-au căsătorit. El i-a trimis fără să îi ceară, omul nu este de bani gata, nu este milionar. Cât privește ajutorul de la fiica sa, Irinuca, știu că el nu are așteptări deloc să îl ajute. Ea este micuță, nu are de unde”, au declarat apropiații lui Irinel. 

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni