• PRO TV
  • Tatăl fetei ucise de Vlad Pascu la 2 Mai rupe tăcerea! Ce a spus bărbatul după ce Miruna Pascu a declarat că va merge la mormântul Robertei

Tatăl fetei ucise de Vlad Pascu la 2 Mai rupe tăcerea! Ce a spus bărbatul după ce Miruna Pascu a declarat că va merge la mormântul Robertei

Tatăl fetei ucise de Vlad Pascu la 2 Mai rupe tăcerea! Ce a spus bărbatul după ce Miruna Pascu a declarat că va merge la mormântul Robertei

Vlad Pascu se află în continuare în spatele gratiilor, după ce, în luna august a anului 2023 s-a urcat drogat la volan și a lovit un grup de opt persoane, două dintre ele pierzându-și viața pe loc, în urma impactului.

Gallery

​Vlad Pascu este tânărul de bani gata care a ucis doi tineri în stațiunea 2 Mai de pe litoralul Mării Negre. După ce a comis tragedia, băiatul a fugit de la fața locului, însă a fost găsit câteva ore mai târziu, de polițiștii din Vama Veche. La acel moment, din cauza celor șase substanțe interzise pe care le consumase, tânărul a declarat că „a lovit o pasăre”. 

În realitate, Vlad Pascu i-a omorât pe Roberta și Sebastian, doi studenți la geografie, care se aflau pentru prima dată pe litoral, fără părinți. Rudele acestora au făcut tot ce au putut pentru a-l vedea pe Vlad în spatele gratiilor, iar legea a fost de partea lor. 

Autoritățile au demarat o anchetă împotriva familiei lui Vlad Pascu, iar la scurt timp după incident părinții acestuia au fost arestați. Tatăl lui Vlad a fost reținut pentru deținere de arme și muniție, în timp ce mama lui pentru șantajarea martorilor din dosarul în care este cercetat fiul ei. Totuși, amândoi au fost eliberați, iar de curând Miruna Pascu a declarat că își dorește să meargă la mormintele celor doi copii omorâți de Vlad.

Ce a spus tatăl Robertei despre declarațiile Mirunei Pascu

Tatăl Robertei a ieșit public cu o serie de declarații, asta după ce s-a aflat că Vlad Pascu va fi cercetat pentru ucidere din culpă și nu pentru omor, așa cum și-au dorit familiile victimelor:

Acesta a fost un omor, nu a fost o ucidere din culpă. Deocamdată, așteptăm primul termen de judecată. Eu sunt curios în ce direcție va merge această judecată, ținând cont că Miruna Pascu, mama acestui tânăr, este liberă, în control judiciar. Și cum anterior a încercat să facă mușamalizări, mă întreb ce va putea face acum, când este în semi-libertate.

Referitor la faptul că ar intenționa să meargă la mormânt la Sebi și la Roberta, eu zic să-și vadă de treaba dumneaei. La copilul meu nu are ce să caute. Să-și vadă de treabă, să-și crească celălalt copil, iar pe acesta, pe care l-a delăsat de când era mic și nu l-a crescut așa cum trebuie, îi spun ca de la părinte la părinte, să-l lase să pătimească și să nu meargă mai departe cu trasul sforilor", a spus tatăl Robertei pentru un post TV.

Sursă foto: Arhivă PRO TV, INQUAM PHOTOS/OCTAV GANEA

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni