• PRO TV
  • Vlad Pascu, judecat pentru ucidere din culpă și fugă de la locul accidentului, nu pentru omor. Ce pedeapsă riscă

Vlad Pascu, judecat pentru ucidere din culpă și fugă de la locul accidentului, nu pentru omor. Ce pedeapsă riscă

Vlad Pascu, judecat pentru ucidere din culpă și fugă de la locul accidentului, nu pentru omor. Ce pedeapsă riscă
Sursa: Inquam Photos / Octav Ganea

Vlad Pascu, tânărul care a produs teribilul accident din stațiunea 2 Mai, în care Roberta și Sebi și-au găsit sfârșitul, va fi judecat pentru ucidere din culpă și fugă de la locul accidentului, nu pentru omor, așa cum sperau părinții copiilor decedați.

Gallery

Ce pedeapsă riscă Vlad Pascu

Vlad Pascu ar putea scăpa foarte ușor după ce a condus sub influența substanțelor interzise și a omorât doi tineri în stațiunea 2 Mai, acesta va fi judecat pentru ucidere din cuplă și fugă de la locul accidentului.

Părinții tinerilor care au murit în accident sperau ca Vlad Pascu să fie încadrat la omor sau omor calificat, asta ar fi însemnat o pedeapsă de 15 până la 25 de ani cu executare. Pentru ucidere din culpă pedeapsa este între 2 și 7 ani, o pedeapsă foarte mică, potrivit unui site de știri.
Cert este că Văd Pascu va primi o sentință cu executare și asta pentru că este judecat sub incidența Legii Anastasia, care prevede că orice șofer beat sau drogat care provoacă un accident mortal va primi o pedeapsă cu executare.

Tatăl Robertei este revoltat

„Acesta a fost un omor, nu a fost o ucidere din culpă. Deocamdată, așteptăm primul termen de judecată. Eu sunt curios în ce direcție va merge această judecată, ținând cont că Miruna Pascu, mama acestui tânăr, este liberă, în control judiciar. Și cum anterior a încercat să facă mușamalizări, mă întreb ce va putea face acum, când este în semi-libertate.

Referitor la faptul că ar intenționa să meargă la mormânt la Sebi și la Roberta, eu zic să-și vadă de treaba dumneaei. La copilul meu nu are ce să caute. Să-și vadă de treabă, să-și crească celălalt copil, iar pe acesta, pe care l-a delăsat de când era mic și nu l-a crescut așa cum trebuie, îi spun ca de la părinte la părinte, să-l lase să pătimească și să nu meargă mai departe cu trasul sforilor", a spus tatăl Robertei pentru un site de știri.

Sursă foto: INQUAM PHOTOS/Octav Ganea, Știrile PRO TV, Arhivă ecran

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni